Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Spațiu minimal printr-un concept inovativ

Spațiu minimal printr-un concept inovativ

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
639

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Luni, 20 septembrie 2021, iubitorul de natură este invitat să exploreze un concept nou și inovativ din punct de vedere arhitectural, un spațiu minimal care îmbină elemente esențiale ale locuirii într-o viziune arhitecturală nouă și sustenabilă.

Tiny home-ul rezultat reconsideră locuirea, inovând prin alăturarea unor materiale sustenabile precum lemnul, lâna și argila. Modulul conceput de Echipa de proiectare vine în întâmpinarea noilor trenduri de locuire oferind mobilitate, independență energetică la un cost eficient. În acest sens, Proiectul OUT of BOX este realizat în două variante de lemn sau de metal și poate avea destinații diverse precum: garden office sau tiny house.

Invităm doritorii de inovație culturală să ni se alăture pentru mai multe explorări și detalii în locația studioului Out of Box, de pe strada Dan Căpitan nr. 5, Timisoara, începând cu ora 17:00.

Despre conceptul de OUTofBOX

OUTofBOX GARDEN OFFICE (biroul grădină) este soluția potrivită pentru afacerea ta, la îndemână/aproape, ușor de administrat, spațiul adaptabil pentru nevoile afacerii tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate. Soluția de design care se potrivește unui atelier în grădinăsau lucrului de acasă.

OUTofBOX TINY HOUSE (căsuța) este spațiul visurilor tale care se potrivește în orice peisaj. Căsuța îți oferă șansa de a petrece timp în natură având totuși confortul casei tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate.

OUTofBOX SHOWROOM este un spațiu minimal adaptabil la nevoile tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate.

OUTofBOX GREEN TERRACE (terasa verde) este spațiul exterior perfect de care ai nevoie pentru a te relaxa și a-ți dezvolta noi țeluri. Terasa verde se potrivește în orice peisaj.

  • Proiect co-finanțat prin prin divizia acceleratorului de business al Climate-KIC și grantul Smart Start Up Projects UVT

Despre Echipa de proiectare

Fiind o echipă integrată, Echipa de proiectare oferă servicii complete de proiectare, de la evaluări inițiale la dezvoltare. Oferind o gamă largă de servicii de planificare și dezvoltând idei împreună cu clienții, de la studii de fezabilitate până la planificarea detaliată, echipa de proiectare oferă servicii integrate de proiectare și construire. Mai multe detalii pe site-ul: echipadeproiectare.ro/ro/romana

Despre Climate-KIC

Orașele se confruntă cu o provocare enormă, aceea de a deveni locuri rezistente și sănătoase în care să trăim, atingând în același timp un nivel de emisii zero net zero în doar câțiva ani. EIT Climate-KIC colaborează cu 15 dintre cei mai ambițioși primari, municipalități și comunități de orașe din Europa pentru a concepe portofolii de inovații comune capabile să deblocheze transformări majore în toate sistemele urbane - de la mobilitate la deșeuri, de la energie la sănătate și la mediul construit.

Despre grantul Smart Start Up Projects

Proiectul propune formare antreprenorială la nivelul Regiunii Vest a 330 de persoane; stagii de practică în intreprinderi pentru 52 de persoane a căror planuri de afaceri au fost selectate spre finanțare; finanțare a 52 planuri de afaceri; servicii personalizate de consiliere, consultanță și mentorat pentru cele 52 de afaceri finanțate precum și monitorizare dezvoltării afacerilor finanțate).

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/