Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

SPA-uri profesionale

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1522

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SPA-uri Profesionale CEL MAI REVOLUTIONAR APARAT DE FITNESS Sistemul de fitness acvatic (AFS) este un aparat complex de exercitii acvatice, hidromasaj si hidroterapie care permite utilizatorilor, sa se bucure, sa faca exercitii sportive sau de recuperare medicala si sa se relaxeze. Fie ca doriti sa faceti exercitii, sa va antrenati, sa invatati copiii inotul sau fie ca doriti sa va relaxati pe locurile destinate hidroterapiei, sistemul de fitness acvatic se adapteaza tuturor nevoilor voastre acvatice inlocuind piscina traditionala incastrata.

Specialistii au studiat in profunzime morfologia corpului uman, pentru a intelege mai bine numeroasele avantaje legate de gimnastica acvatica si de fitness. In acest scop, s-a conceput SISTEMUL DE FITNESS ACVATIC (AFS), cu un culoar cu jeturi in contra curent pentru inot, ca si programe de antrenament care sa permita persoanelor de orice varsta si de orice nivel, sa efectueze numeroase exercitii. Starea de binefacere nu este doar fizica, este de asemenea mentala. Tocmai de aceea, AFS este usor de instalat, utilizat si intretinut.

Deoarece izolatia este realizata la nivel inalt de calitate, il puteti utiliza pe toata perioada anului, in interior sau in aer liber, la costuri de energie reduse. FORMA PLINA A APEI A face exercitii in apa este un mijloc excelent de a fi in forma, fara durere si incovoieli, care preced exercitiile terestre. Cand sunteti in apa, sansele sa va accidentati se diminueaza, deoarece 90% din greutatea corpului este preluata de apa. Cu cat exersati mai mult in apa, contrar exercitiilor terestre, cu atat se opune o rezistenta in toate directiile, lucrand de doua ori mai putin pentru un efect de doua ori mai mare, impiedicand o "supraincalzire" a organismului.

Ajustati simplu temperatura AFS dupa nevoile voastre. CENTRU DE FITNESS PERSONAL AFS va procura tot ceea ce aveti nevoie pentru un program de fitness complet. Bineinteles puteti inota, dar puteti de asemenea sa pasiti, sa alergati, sa trageti, sa vasliti, sa faceti exercitii cu greutati si hidroterapie. AFS ofera o gama larga de programe variate pentru diverse antrenamente. Acest lucru va da posibilitatea sa combinati exercitiile cardiovasculare si rezistenta.

Tipul de exercitiu pe care puteti sa il efectuati este limitat doar de imaginatia voastra. AFS este un aparat de fitness, ca intr-o sala de sport clasica, doar ca nu necesita sa platiti abonament si nu trebuie sa transpirati pe aparate si eficienta este de multe ori sporita. AFS este solutia perfecta pentru fitness!

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/