SPA-uri de lux

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
607

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SPA-uri Lux Cand apa, caldura si aerul se intalnesc armonios tocmai s-a creat hidroterapia medicala. Spa-urile din aceasta gama sunt destinate a fi o parte naturala a vietii noastre de zi cu zi. Sunt create tocmai pentru a face, in fiecare zi, o vacanta chiar acasa. Prin SRM PREST INSTAL, unul din aceste spa-uri poate fi o tacuta si retrasa evadare, asezandu-va adanc intr-o calda singuratate sau poate fi un loc plin de joaca si veselie cu familia. Daca va bucurati singur sau cu familia si prietenii, experienta acestui spa, prin SRM PREST INSTAL , va imbunatateste stilul de viata, facandu-l mai placut, pentru fiecare! Imaginati-va bucuria unei vacante acasa, asta in timp ce va relaxati in propriul spa.

Va prezentam, din multe alte modele ale acestei game, spre exemplu: Maxxus - cu un design inovativ, acesta se poate aseza, practic, oriune va conduce imaginatia.

Totul este posibil - lumini, cascade, aromoterapie, sunet, si multe altele. -55 jeturi de 7 tipuri -3 pompe -6-7 locuri, etc.
Chairman II - sinonim cu "inginerie avansata" unde stiinta hidroterapiei este pusa in practica, si calitatea este o mandrie. -51 jeturi de 8 tipuri -3 pompe -6 locuri, etc Nautilus - un sofisticat sistem de management al apei, care are ca rezultat: cea mai curata apa. -44 jeturi de 11 tipuri - 3 pompe -7 locuri, etc.

iplomat- accesorizat cu echipamente brevetate de producator, printre care: UltraLounge(R), BioForm(R) Lounge, SportZone Seat(R) , etc - 45 jeturi - 3 pompe - 5 locuri, etc.

Optima - portabil sau ingropat, este potrivit pentru a fi amplasat in orice spatiu, in interior sau in afara deopotriva, gata sa incepem ritualul hidroterapiei. - 39 jeturi - 3 pompe - 6 - 7 locuri, etc si lista poate continua, atat la dotari standard cat si la o multitudine de dotari optionale.