SPA

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1452

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Experimentati hidroterapia de prima clasa. Simtiti confortul locurilor conturate pentru hidromasaj. Intra in spa-ul SAROMA si nu vei uita de beneficiile pe care ti le ofera. DE CE SPA-UL SAROMA Pentru ca dispune de cea mai noua tehnologie la nivel mondial, in acest moment. Incepand cu carcasa si terminand cu echipamentul hidraulic, avem de-a face cu o calitate dusa la extrem, toate fiind in slujba beneficiilor aduse de acesta.

BENEFICIILE SPA-ULUI - Reduce stresul: durerile de cap, dureri musculare, anxietate si oboseala. Nu este o cale mai buna decat a sta si a ne relaxa intr-un spa SAROMA. Continand apa calda, senzatia de plutire si mirajul produs de jeturi stiintific realizate va indeparta stresul si veti descoperi secretul hidroterapiei si al relaxarii.

- Hidroterapie: descrisa ca "cea mai veche forma de tratament medical" Din vechime si pana in prezent aceasta a fost folosita pentru terapia musculara si a incheieturilor si a trata artrita, stresul si insomnia.
- Social Spa-ul devine un univers de relaxare, cu familia si prietenii intarind componenta sociala, conversatia si romantismul.
- Medical Artrita - previne si stabilizeaza prin intermediul hidromasajului si a apei calde;
- Diabetul - apa calda si masajul echilibreaza glicemia;
- Insomnia - terapia cu apa calda combate stresul si induce somnul.

Spa-ul devine un punct important al caminului vostru, intotdeauna va da o lumina placuta si o nota de culoare oriunde este asezat, in interiorul sau in afara casei.