Soluţie economică pentru casă: cum poţi avea scaune noi fără să cumperi altele?

Soluţie economică pentru casă: cum poţi avea scaune noi fără să cumperi altele?

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
600

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Din când în când, schimbările făcute în amenajarea locuinţei sunt binevenite, iar acest lucru este valabil inclusiv în cazul scaunelor, deoarece este normal ca oamenii să se plictisească la un moment dat de mobila pe care o au deja de câţiva ani şi să îşi dorească ceva nou în casă. În plus, atunci când scaunele din living sau din bucătărie se uzează, este necesar să fie găsite soluţii pentru a remedia problema. În fond, nimeni nu îşi doreşte să aibă în casă mobilier deteriorat sau pătat!

Deşi primul gând care le trece prin minte celor care sunt într-una dintre situaţiile menţionate este să achiziţioneze scaune noi, există o soluţie mult mai avantajoasă la care se poate apela: huse de scaune. Astfel, nu vor fi necesare cheltuielile destul de mari care apar când vine vorba despre investiţii în mobilier. Nu este vorba despre husele care necesită timp şi efort suplimentar pentru a fi confecţionate acasă sau la o croitorie, ci despre huse de scaune gata făcute, care se vor potrivi perfect dimensiunilor şi formelor pe care le are mobilierul din locuinţă. Acestea sunt excelente pentru a oferi scaunelor un look fresh şi ajuta la economisirea unor sume importante de bani!

Huse scaune – efort minim, rezultate maxime

Husele special croite pe forma scaunelor sunt excelente, în primul rând datorită materialului din care sunt făcute: amestec de poliester şi spandex. Spandexul mai este numit şi elastan, iar dintre avantajele pe care le oferă, cele mai importante sunt faptul că se poate extinde până la 600% fără a se deteriora, revenind de fiecare dată la forma originală, dar şi faptul că se usucă extrem de rapid.

Husele făcute din elastan se aşază pe scaune cu un minim de efort, datorită proprietăţilor pe care le are materialul, fiind şi extrem de rezistente în timp. În plus, se mulează perfect pe scaune, fiind prevăzute cu elastice. Cei care aleg huse scaune SofaZip în detrimentul unor scaune noi, vor beneficia de numeroase alte avantaje, precum:

  • aspect plăcut, ca nou;
  • compatibilitate cu aproape toate modelele de scaun cu spătar, chiar dacă dimensiunea este mare;
  • confort maxim, datorită materialului moale la atingere;
  • culori care nu îşi schimbă intensitatea în timp;
  • design modern;
  • durabilitate şi rezistenţă;
  • instalare uşoară;
  • protejarea scaunelor de zgârieturi şi păr de animale, lichide, murdăria cauzată de copii şi uzura normală;
  • raport excelent calitate-pret;
  • scaune curate şi igienizate cu uşurinţă, datorită faptului că husele se pot curăţa în maşina de spălat.

Pe lângă beneficiile menţionate anterior, trebuie ştiut că unele modele de huse pentru scaune sunt şi impermeabile. Materialul huselor este texturat şi tratat cu substanţe speciale care resping apa. Acestea sunt perfecte pentru casele în care exista copii, deoarece oferă scaunelor o protecţie suplimentară.

În plus, husele pentru scaune sunt uşor de depozitat, ocupând foarte puţin spaţiu. Se pot achiziţiona, aşadar, mai multe huse, în culori diferite, care pot fi schimbate în funcţie de preferinţe. În acest fel, decorul casei va putea fi schimbat adesea, fără investiţii în mobilier şi fără eforturi suplimentare.

Pentru un aspect plăcut se recomandă alegerea unor huse de scaune în culori complementare cu restul mobilierului, cu draperiile şi covoarele. Negrul şi nuanţele de bej-maro se vor potrivi oricărui decor, iar culorile mai puternice, precum albastru, verde şi roşu sunt excelente pentru încăperile în care nu există elemente care ies în evidenţă.