Sistemele de degivrare a rampelor oferite de Degivrare-incalzire- electrica.ro mereu un ajutor de nadejde

Sistemele de degivrare a rampelor oferite de Degivrare-incalzire- electrica.ro mereu un ajutor de nadejde

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1300

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cea mai simpla cale pentru a dezgheta aleile in anotimpul rece este cu ajutorul cablurilor electrice. Sistemele de degivrare oferite de Iosoli Impex isi fac treaba eficient si rapid fara a fi necesar un efort considerabil din partea beneficiarilor.

Avand costuri de achizitie si montaj cu 30 – 50% mai mici fata de orice alte instalatii, degivrarea rampelor ofera o protectie la inghet foarte bine pusa la punct, fiind un sistem de inalta performanta. Prin degivrare rampe se intelege procesul de inlaturare a straturilor de chiciura sau gheata, pe suprafetele din zona cailor de acces. Drept urmare, circulatia din zona cailor de acces este facila si lipsita de riscuri.
Sistemele de degivrare rampe de la Iosoli Impex – caracteristici generale

Gama noastra de produse din aceasta categorie, ARak covorase FH B si FH A pentru spatiile exterioare cu o singura conexiune, sunt potrivite a fi instalate pe suprafete precum treptele, terasele, poduri, rampe, suprafete stradale, etc. Sistemele de degivrare vin impreuna cu o serie de caracteristici tehnice de inalta performanta. Versiunea ARak FH B este potrivit a fi instalat prin sapa, pat de beton sau nisip, in timp ce versiunea FH A este fabricata pentru asfalt incins, avand o rezistenta sporita la expunerea la temperaturi mari.

Tehnologia de fabricare a sistemelor de degivrare a rampelor este una sofisticata, tradusa prin controlul de energie ce permite un nivel de consum destul de scazut. Este disponibil pe lungimi diferite, astfel incat indiferent de marimea spatiului vizat spre instalare a sistemelor, va putea fi realizat cu usurinta.

Varietate in instalatie si posibilitate de achizitionare comoda si rapida

Aceasta gama de produse vine nu numai pe lungimi diferite dar ofera si diferite grade de putere in functie de necesitati, avantaj ce permite instalarea sistemului oriunde doriti. Pe site-ul nostru degivrare-incalzire-electrica.ro aveti disponibila lista cu tipurile de sisteme comercializate dar si dimeniunile, lungimea si puterea pe care o au. Cablurile sunt proiectate astfel incat sa prezinte o rezistenta remarcabila, fiind conceput pentru zone cu circulatie intensa. Varietatea de locatii unde pot sa fie instalate, nu se opreste numai la cai de acces, se extinde la aplicatii precum depozite frigorifice, sere si ferme, zone cu asfalt, aeroporturi, stadioane, etc.

Pentru comenzi dar si alte detalii despre sistemele puse la dispozitia dumneavoastra de noi, puteti completa formularul nostru de contact sau sa ne sunati la unul dintre numerele de telefon 0722507799 sau 0737213312. Expertii nostri va vor raspunde la intrebari iar comenzile ferme vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil. Proiectele dumneavoastra sunt prioritare pentru noi si tocmai de aceea va oferim sisteme de degrivare rampe de calitate si cu o durata de viata ridicata.

Autor

Filtre

Categorie articol: Instalatii