Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Sistem Incalzire in pardoseala pe plansee cu grinzi din lemn

Detalii

Telefon
0232242429
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 6 ani si 59 minute
Vizualizari
2194

Voteaza & Distribuie

Prezentare

LK Placa din Lemn 22 este recomandata pentru instalarea sistemului de incalzire în pardoseala pe plansee cu grinzi din lemn dispuse la o distanta de 400 mm sau 600 mm. Placa din lemn 22 inlocuieste stratul de pardoseala obisnuit de 22 mm si se instaleaza inaintea sistemului de incalzire in pardoseala.

Placa din lemn 22 se instaleaza perpendicular pe grinzi. Placa de distribuire a caldurii din aluminiu se fixeaza inainte de instalarea conductei. Conducta de incalzire in pardoseala se impinge uşor in canalele placii de distribuire a caldurii. Aceasta asigura distribuirea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata. Pardoseala finita se monteaza la final deasupra intregului ansamblu.

LK Placa Suport Lemn 22

•Pentru constructii noi sau reamenajari
•Solutia ideala pentru plansee din grinzi de lemn
•Compatibil cu toate tipurile de pardoseala finita
•Inaltime de instalare 22 mm.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/