Sistem de cofraje metalice - LucInvest.ro ofera solutii ideale pentru orice santier

Sistem de cofraje metalice – LucInvest.ro ofera solutii ideale pentru orice santier

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2239

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cofrajele metalice reprezinta constructii moderne a caror utilitate este foarte importanta pe orice santier. Aceste cofraje metalice se pot mnta si demonta intr-un mod rapid, ele fiind sub forma unor panouri. Astfel de cofraje metalice pot fi reutilizate pe o perioada nedeterminata, fabricarea lor din metal fiind pricipala caracteristica care permite acest lucru. Cofrajele metalice propuse de copmania Luc Invest sunt compatibile cu o multime de accesorii, astfel incat munca pe orice santier devina foarte simpla, reducandu-se in acelasi timp costurile ari caracteristice pentru alte sisteme de cofrare.

Luc Invest – Gama variata de sisteme de cofraje metalice


Luc Invest este o companie care ofera solutii eficiente pentru realizarea atat a constructilor civile cat si a celor industriale. Din gama de sisteme de cofraje metalice, compania ofera mai multe modele de astfel de sisteme, cum ar fi:

  • Panou metalic AR-CO imbinat prin electro-sudare. Aceste cofraje pot fi usor manevrate cu mana, fara a fi necesara interventia unei macara. Materialele din care sunt realizate aceste cofraje metalice sunt otelul pentru structura la care se adauga placi din PVC sau din lemn multi strat. Panourile metalice AR-CO sunt flexibile in utilizare, au o siguranta sporita si o durabilitate extrem de mare, putandu-se realiza peste 800 de turnari.
  • Sisteme de cofrare pentru stalpi care se regleaza, putandu-se obtine stalpi de diferite dimensiuni. Cofrajele metalice de acest tip detin o prindere rapida intre panouri, astfel incat atat montarea cat si demontarea lor este usoara.
  • Cofraje metalice circulare utilizate cel mai frecvent in realizarea instalatiilor de epurare a silozurilor dar si a altor constructii rotunde. Aceste cofraje metalice pot fi amplasate in orice raza de curbura, modalitatile de utilizare fiind nelimitate.
  • Cofraje metalice pentru colturi – pot fi realizate atat colturi de 90 grade, cat si colturi articulate sau colturile pentru casa liftului. Toate aceste sisteme de realizare a diferitor unghiuri pot fi reglate dupa diferite dimensiuni.

Cofraje metalice de la LucInvest.ro – posibilitate nelimitata de utilizare in diferite spatii


Cofrajele metalice importate de catre compania Luc Invest pot fi montate pe suprafete mici, medii sau chiar mari, precum si in plan orizontal, respectiv lateral. Prin intermediul acestora se pot obtine fundatii, pereti, plafoane sau alte parti ale unei constructii. Gama variata de dimensiuni in care aceste cofraje metalice sunt disponibile permite ca acestea sa poata fi utilizate de catre toate persoanele si pentru orice constructie, indiferent ca este civila sau industriala.

Cofraje metalice – Calitate si eficienta de durata


Luc Invest ofera spre comercializare cofraje metalice care provin de la mari furnizori cu renume international. Aceste sisteme de cofrare sunt prin urmare de o calitate superioara ceea ce le face sigure in utilizare. In acelasit imp ele permit si realizarea unor constructii durabile caci aceste cofraje metalice nu se deformeaza la utilizarea corecta. Astfel, constructiile rezultate sunt realizate avand un fundament stabil si solid – principalul element de care depinde rezistenta acesteia. In acelasi timp, cofrajele metalice pot fi folosite pe o perioada nedeterminata in timp, curatarea lor dupa fiecare utilizare fiind foarte usoara.

LucInvest.ro – Solutii pentru orice santier


Luc Invest este o companie specializata in furnizarea de materiale necesare oricarui santier. Cofrajele metalice pe care le comercializeaza aceasta companie sunt realizate in concordanta cu toate standartele in materie de siguranta.

Compania furnizeaza produse in orice localitate din Romania iar pentru mai multe detalii despre modalitatea de transport, dar si in caz de nelamuriri supra produselor, apelati: 0745410817

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro