Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Sinistratii din Musatesti-Arges au primit materiale de constructii

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
2893

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Inundatiile care au afectat grav comuna argeseana Musatesti au lasat fara agoniseala de-o viata mai mult de 80 de familii. Din fericire, acesti oameni nu au fost complet uitati sau abandonati de semenii lor. Presedintele PSD Arges, Constantin Nicolescu, le-a dus sambata 50 de metri cubi de cherestea si 200 de saci cu var si ciment.

Familiile afectate au primit materialele de constructii pentru refacerea locuintelor, astfel incat sa-si poata repara cat mai repede casele, inainte de inceperea iernii. Fiecare dupa puteri, cu masini sau carute, oamenii au venit sa ridice varul, cimentul si lemnele inca de dimineata, spunand ca vremea buna le vine in ajutor si ca vor putea incepe reparatiile inainte de caderea inghetului.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro