Siguranta si protectie cu foliile pentru cladiri de la KangAutomotive

Siguranta si protectie cu foliile pentru cladiri de la KangAutomotive

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1310

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Clientii care doresc aplicarea de folii de cladiri KangAutomotive au un singur scop: protectia - atat a lor, cat si a familiei si a bunurilor personale. Daca doriti sa va protejati locuinta de raufacatori, aveti posibilitatea de a alege ofolie antiefractie care a fost special crata pentru a oeri siguranta si protective maxima. Avand ca obiectiv principal protejarea familiei impotriva ranilor provocate de cioburile datorate accidentelor casnice, cutremurelor, exploziilor, aceasta folie o puteti gasi la Kangautomotive in diferite grosimi (4, 7, 11, 15 mil) si in variante colorate, reflective sau opace. De asemenea, aceastafolie de securitateeste des utilizata la protejarea bancilor, a spatiilor comerciale, a muzeelor, a birourilor.

Pentru a va proteja familia si interiorul locuintei de caldura solara excesiva si de razele UV daunatoare, aveti oricand posibilitatea de a monta pe geamurifolie reflectiva, prevazuta cu un strat metalizat lucios si care are urmatoarele beneficii: respingerea a 80% din caldura si eliminarea efectului de sera din locuinta; economii substantiale de energie, reducand utilizarea instalatiei de aer conditionat; eliminarea pierderilor de caldura prin geamuri iarna; oprirea a 99% din razele UV; protejarea mobilierului, parchetului, a antichitatilor si a operelor de arta de razele daunatoare ale soarelui; protejare a vietii private. Cheltuielile cu climatizarea atat vara, cat si iarna sunt factori esenţiali pentru afaceri şi pentru gospodării. La Kang automotive aveti posibilitatea de a alege nuanta si transparenta care vi se par cele mai potrivite.

Doriti sa va personalizati biroul sau locuinta? Foliile decorative sunt potrivite pentru a crea decoruri estetice si discrete, fiind perfecte pentru aplicarea pe geamurile care necesita o completa intimitate, fara a sacrifica totusi nivelul de lumina naturala.Fie pentru a asigura intimitate sau pentru a contura un spatiu, fie pentru a ascunde aspecte neplacute sau pentru a furniza un impact grafic, aplicarea foliei decorative de dovedeste a fi o solutie optima. La KangAutomotive gasesti folii decorativede diverse modele si diferite culori, ca de exemplu cu buline, cu dungi, cu carouri sau culori ca verde, rosu, albastru, alb, galben, argintiu, bronz, negru mat etc.
Este foarte important ca, indiferent de ce tip defolii de cladirialegeti, sa va asigurati ca este aplicata de o echipa specializata in domeniu pentru a avea eficienta dorita, iar echipa de aplicatori de laKangAutomotiveare toate recomandarile clientilor, toti fiind extrem de mutumiti de calitatea executiei.