Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sfera

Sfera

Detalii

Adresa
Craiova, Calea Serverinului, nr. 18 D
Telefon
0251461060, 0722350548
Fax
0251461060
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
2308

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sfera Craiova

Va facem cunoscut faptul ca firma noastra, avand la baza experienta cumulata in decursul celor 11 ani de activitate, va ofera un pachet complet de servicii in domeniul echipamentelor si instalatiilor de aer comprimat, in calitate de distribuitor autorizat ALUP, societatea noastra fiind de asemenea autorizata ISCIR. Produsele noastre beneficiaza de ultimele tehnologii in domeniu, sunt fabricate in conformitate cu standardul ISO 9001 si corespund directivelor CE.

Satisfacerea clientului si calitatea produselor oferite sunt principalele noastre prioritati. Toate echipamentele sunt insotite de certificate de calitate si garantie, documentatie tehnica si de utilizare, orice alte documente prevazute de legislatia in vigoare.

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/