Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Servicii de design interior pentru case și apartamente in Cluj

Servicii de design interior pentru case și apartamente in Cluj

Detalii

Telefon
0720665365
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Nobili Design
Vizualizari
1489

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Servicii de design interior pentru case și apartamente in Cluj


Avem in portofoliu proiecte de design interior case, apartamente realizate in Cluj, Timisoara, Oradea. Pornind de la premisa ca tocmai ati reusit sa va construiti propria casa sau pur si simplu doriti sa implementati o strategie de redecorare a caminului actual, este fundamental ca proiectul de design interiorsa fie pus la punct de un specialist.

Ceea ce ne recomanda drept un partener de incredere pentru un proiect de design interior in Clu, al unei case sau vile este insusi capacitatea noastra de realizare si implementare a unor planuri de mare anvergura, de fiecare data unice si de mare calitate.

In cazul interiorului unei case, avem capacitatea de a ne mula pe cerintele clientilor si, in acelasi timp, va oferim cele mai noi tendinte pentru tipul amenajarii asupra caruia v-ati oprit atentia. Stim cat de mult doriti sa inovati, drept pentru care actualele tendinte in materie de design interior case vor fi transpuse in idei practice pe care suntem convinsi ca o sa le apreciati in adevaratul sens al cuvantului.

Filtre

Tip anunt: Servicii