Anunt Gold Amenajari spatii verzi in Timisoara

Firma Vasi Gradinaru din Timisoara presteaza servicii de amenajari spatii verzi. Intretinerea spatiilor verzi se pot face periodic, prin semnarea unui contract de prestari servicii, astfel clientul va beneficia de preturi foarte atractive.

Servicii de deratizare in Bucuresti

Servicii de deratizare in Bucuresti

Detalii

Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1431

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Servicii de deratizare in Bucuresti

Serviciul de deratizare suprima activitatea rozatoarelor in diferite locuri susceptibile de infestare. Se studiaza fiecare caz, alegand solutia cea mai adecvata, tinanduse cont de: mediul perimetral, zona de influenta si riscuri. Inainte de realizarea propriu-zisa a deratizarii se alege momeala cea mai adecvata, alternarea de produse (daca este necesar) si corecta asezare a statiilor pentru o maxima eficienta.

Aceste programe de deratizare se realizeaza in orice loc unde exista probleme, cum ar fi: domicilii particulare, firme, asociatii de proprietari, industria alimentara, depozite, primarii, etc. Controlul rozatoarelor se efectueaza situand momelile raticide in punctele cele mai susceptibile atacului. In acele locuri in care momelile nu sunt suficient de protejate si-n afara zonei de interventie a persoanelor neautorizate sau animalelor, se vor utiliza statii cu banda adeziva, in interiorul carora se vor imobiliza daunatorii.

Anunt Diamant Curatenie dupa constructor

PFS Cleaning ofera servicii de curatenie dupa constructor in Timisoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Oradea, folosind solutii de curatenie profesioale si echipamente pentru a elimina definitiv praful si urmele de vopsea sau ciment lasate in urma de constructor.
https://pfscleaning.ro/contact/