Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Serraglio Giorgio

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0264709090, 0729145093
Fax
0264709090
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1990

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Serraglio Giorgio Cluj

Domeniul de activitate al societatii este livrarea de instalatii de sortare si concasare noi si second-hand, precum si consulting, proiectare de cariere si balastiere, modernizarea acestora, asigurarea de piese de schimb pentru utilaje din import de la furnizorii externi.

Firma noastra va pune la dispozitie:
-instalatii de sortare si concasare a agregatelor,
-instalatii de recuperare a partilor fine,
-instalatii de concasare pentru cariere de piatra,
-consumabile pentru concasoare, ciururi, vibratoare, benzi transportoare
- un parc mare de utilaje second- hand.

Mentionam ca Societatea poate acorda consulting de calitate in vederea alegerii unor solutii optime precum si a unor utilaje care sa corespunda conditiilor reale de exploatare. Serraglio Giorgio Srl este unic reprezentant al companiilor:
- Serraglio Giorgio Sas Italia proiecteaza si construieste instalatii de sortare si concasare a agregatelor, asigura consultanta in alegerea solutiilor cele mai fiabile pentru investitia Dumneavoastra.
- Magotteaux lider pe piata in conceperea si fabricarea pieselor de uzura pentru concasoare cu impact. Magotteaux este un specialist international in tehnologia macinarii si un expert in mecanismele uzurii.
- Perinelli Rulli cu o vasta experienta in domeniul productiei de role pentru benzi transportoare si suporti pentru role.

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro