Șemineul electric - design și plus de confort la un preț surprinzător de mic

Șemineul electric - design și plus de confort la un preț surprinzător de mic

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
214

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Combinația perfectă dintre design și funcționalitate, un șemineu electric devine o veritabilă mașină a timpului cu care vei călători în vremurile copilăriei tale, întorcându-te în casa caldă a bunicilor, dar și un element de decor ce va înnobila spațiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare totală și bună dispoziție - și toate acestea, chiar și în intimitatea propriului apartament de la bloc!

De la PEFOC, echipă de meșteri din Sibiu cu vastă experiență în domeniul vânzării și construcției de soluții termice alternative premium, aflăm că șemineul electric 3D este soluția perfectă pentru cei care locuiesc la bloc. Grație tehnologiei moderne și inovațiilor în materie de soluții de încălzire și decor, acum te poți bucura de senzația unui șemineu veritabil, chiar și în confortul propriei sufragerii din apartament!

Confortabile și ușor de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afișajului reglabil și termostatului, șemineele electrice sunt ideale pentru a înlocui un șemineu tradițional pe lemne în locurile în care acesta, nu se poate amplasa cum ar fi de exemplu, un apartament la bloc.

Datorită combinației de peste 100 de culori și a efectelor flăcărilor generate electronic, nu mai este nevoie să te retragi într-un resort izolat, din creierii munților ca să te poți bucura de experiența relaxării în fața unui șemineu pe lemne clasic, citind o carte bună sau petrecând timp de calitate alături de persoana iubită sau înconjurat de familie și prieteni dragi! Termostatul digital montat pe șemineu, permite verificarea și reglarea temperaturii, acesta putând genera acel plus de căldură, într-o cameră de până la 37 de metri pătrați.

Luminozitatea poate fi setată pe mai multe niveluri astfel încât, să poți obține ambianța dorită. Opțiunea este valabilă și pentru reglarea flăcărilor generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Evident, consumul energetic variază în funcție de preferințele de utilizare ale fiecărui client în parte, dar dacă este folosit doar în modul decorativ - fără generare de căldură - costul lunar pentru te putea bucura de experiența vizuală magică a unui șemineu autentic este mai mic chiar și decât cel al unui singur bec cu LED!

Aceste modele speciale cu focar șemineu electric sunt disponibile într-o paletă largă de culori, potrivite preferințelor fiecăruia. Alb, negru, maro sau gri, precum și diferitele modele sculptate direct pe focarul electric, toate te așteaptă pentru a se asorta perfect cu stilul locuinței tale și pentru a-ti aduce plusuri de confort, design și relaxare.

Pentru a nu lăsa niciun detaliu neplanificat, șemineele electrice 3D sunt echipate cu un timer, ce poate fi setat pe un interval de la 30 de minute și până la 9 ore. De asemenea, luminozitatea poate fi setată pe 5 niveluri diferite de intensitate la orice model de șemineu electric 3D, oferind utilizatorului posibilitatea de a obține efectul luminos ideal în funcție de ambianța dorită. Această opțiune este valabilă și în cazul vitezei flăcărilor, reglabile pe 5 trepte diferite de putere.

Așadar, dacă ai întrebări sau îți dorești să admiri întreaga gamă de șeminee electrice sau alte focare tradiționale pe lemne, gaz sau peleți, o poți faci direct în magazinul on-line pefoc.ro! Aici îți vei putea comanda și primi, prin specialiști dedicați, consultanță gratuită, astfel încât să fii la curent cu cele mai bune sfaturi și informații în vederea alegerii dispozitivului de încălzire sau decor, potrivit bugetului și nevoilor tale de confort!