SecuritInternational.ro - Design-uri atipice cu scari din sticla

SecuritInternational.ro – Design-uri atipice cu scari din sticla

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1522

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Utilizarea materialelor de constructii si a pieselor de mobilier fabricate din sticla este o tendinta din ce in ce mai actuala si prezenta in optiunile prezentate clientilor de catre designerii de interior. Interioarele care permit amenajarea cu scari din sticla vor avea o nota de stil si eleganta, spatiul va fi aerisit si luminat.

Un produs de lux pentru spatiile atipice

Securit International promoveaza instalarea unor scari din sticla acolo unde spatiul permite acest lucru, iar cadrul este per total unul modern: hoteluri, pensiuni, spatii rezidentiale, spatii comerciale, spatii de birouri.

Scarile din sticla sunt rezistente si nu necesita anumite specificatii pentru curatare si mentinere. Ca si in cazul altor produse Securit, variantele de scari din sticla nu sunt prezente in cataloage standard, optiunile fiind personalizate si realizate conform cerintelor, intrucat fiecare proiect este unic.

Dincole de toate caracteristicile tehnice, scarile din sticla sunt generatoare de artificii optice, nonconformism si eleganta.

  • Variante disponibile

Toate proiectele pe care compania Securit le efectueaza sunt adaptate la nevoile clientului si spatiului si capacitatile reale ale acestuia. De aceea, reprezentantii asigura asistenta specializata si consiliere pentru alegerea optima a scarilor din sticla potrivite.

Treptele scarii din sticla pot fi montate in mai multe moduri, pentru a oferi libertate designer-ilor in activitatea lor. Astfel, acestea pot fi montate pe schelet metalic, in perete sau placate pe alte materiale, precum lemn sau beton.

  • Culori si textura

Ca in cazul tuturor produselor din sticla fabricate si comercializate de Securit, clientii au libertatea de a alege tipul de sticla ce le va decora spatiul: aceasta poate fi gasita in diferite texturi, nuante sau chiar aplicatii. Modelele pot fi din sticla colorata, clara, sablata sau cu aspect de sticla sparta.

Culorile si texturile trebuie sa rezoneze si cu restul decoratiunilor prezente, pentru ca elementele sa se completeze intre ele, nu sa se anuleze sau sa aglomereze vizual.

  • Avantajele scarilor din sticla

Datorita calitatilor acestui material, sticla se afla in topul utilizarilor arhitecturale. De la mobilier executat fara cusur, la pardoseli de sticla fantezie si pana la scari din sticla si balustrade din sticla, incaperile care sunt decorate cu acest material au un aspect luminos si elegant. Curatarea si intretinerea scarilor din sticla nu presupune eforturi mari, acestea mentinandu-si aspectul impecabil, ce dureaza si nu se altereaza in timp.

Montarea de scari din sticla in sediile rezidentiale sunt alegere mult mai indicata fata de scarile din alte materiale, deoarece sticla permite difuzarea luminii, creand efecte optice relaxante. Totodata, aceste scari din sticla contureaza un aspect contemporan si luxos, un lucru dorit de clientii pretentiosi.

Compania Securit International este recomandata cu precadere de proiectele realizate cu succes, fapt ce face din aceasta companie un colaborator de incredere. Securit propune si functia de iluminare a scarilor din sticla la montarea acestora, pentru conferirea unui element surprinzator in arhitectura spatiul pe care v-ati decis sa-l amenajati. Securit recomanda selectia de scari din sticla in unitatile hoteliere- pensiuni si hoteluri- pentru generarea unui spatiu ingrijit si primitor.

Pentru a fi consiliati in directia potrivita, nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii Securit International pentru o discutie amanuntita privind proiectul pe care doriti sa il efectuati.

Website: securitinternational.ro
Mail: office @ securitinternational
Telefon: 0213213176, 0213213176

Autor