Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Saune domestice

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1490

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Saune Domestice BUCURATI-VA DE SAUNA ACASA Relaxare pura intr-o ambianta care te conduce intr-o lume complet diferita. Bucura-te de filosofia fortelor provizorii dintre calm si stress. Vei simti in scurt timp ca forta pozitiva se instaleaza si iti ofera o stare de profunda relaxare.

Conceptual este simplu: o incapere din lemn este incalzita la o temperatura de 60-80°C, care in mod normal este inconfortabila, in sauna lemnul absoarbe umezeala iar atmosfera uscata devine placuta pentru o scurta perioada, ducand la transpiratie prin cresterea temperaturii corpului, deschizand porii si curatind in profunzime pielea. In timpul petrecut la sauna este necesar ca intre reprizele de sauna sa faceti un dus revigorant iar la utilizarea saunei traditionale sa turnati putina apa peste roci, crescand umiditatea si creind un val de caldura ceea ce intensifica starea de relaxare si multumire.

In perioada de odihna ce precede dusul, consolidati beneficiile saunei reprezentand si un moment social - bucuria alaturi de familie si prieteni. Nu aveti nevoie de mult spatiu pentru propria sauna, SRM PREST INSTAL va pune la dispozitie o gama variata de modele si dimensiuni, atat pentru spatii generoase cat si pentru apartamente.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/