Saune comerciale

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1224

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Saune Comerciale Oamenii cauta odihna si relaxare pentru a atenua stresul zilnic, eliberarea de probleme si griji, pentru a revigora spiritul, ceea ce ne conduce la oferirea celei mai bune solutii pentru proiectul vostru. Lasati-va oaspetii sa fie cuprinsi intr-o atmosfera relaxanta si blanda create de sauna SAROMA. Oferiti un plus afacerii voastre: imbunatatiti serviciile la un nou nivel si incepeti sa va bucurati de beneficiile saunei SAROMA astazi.

Nevoi individuale necesita abordare individuala. Pentru 2 sau 220 persoane, nu are importanta, exista solutii, nu trebuie sa va ganditi la mai putin. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie, planul vostru, dorintele si nevoile voastre in parteneriat cu experienta si calitatea noastra.

Va punem la dispozitie o multitudine de variante si functionalitati. De la prima schita pana la finalizarea instalarii, service si intretinere vom fi intotdeauna alaturi de voi. Interioarele luxoase depind de sute de detalii mici. Partenerii nostrii calificati va vor asista in planificarea si realizarea proiectelor complicate.

Caracteristici speciale pentru utilizare in mediu public: -posibilitatea de alegere a tipului de lemn: molid, pin, cedru rosu -banci robuste, special ranforsate -pereti cu grosimea de 25 cm rezistenti la umiditate -usa fara prag, speciala pentru accesul persoanelor cu dizabilitati -incalzitoare pentru uz public (incepand cu 10.5kW) cu peste 60kg de roci