Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Samdo

Samdo

Detalii

Adresa
Arad, Drumul Curticiului, km 4
Telefon
0724391074, 0741044599
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1539

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Samdo Arad - pavaje
Firma noastra a luat fiinta in 1996, in Arad, iar din 2002 are activitate principala productia de pavaje. Produsele noastre sunt de o calitate foarte buna, cu rezistenta crescuta atat la inghet, cat si la uzura datorita materialului dens, omogen obtinut prin vibrare. Culorile produselor rezista in timp deoarece sunt colorate in intreaga masa cu oxizi minerali special tratati. Va stam la dispozitie pentru masuratori la domiciliu, oferta de pret, pregatirea terenului si montarea pavelelor. Oferim garantie.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 13:00

Filtre

Program extra: Sambata
Materiale de constructii: Pavaje si piatra decorativa

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro