Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

S & D Design

S & D Design

Detalii

Adresa
Pantelimon, Intrarea Biruintei, nr. 22
Telefon
0213505511, 0722555557
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1339

Voteaza & Distribuie

Prezentare

S & D Design Pantelimon

Producem si montam jaluzele verticale si orizontale, plase pentru insecte, rulouri din PVC si aluminiu. Jaluzelele din benzi textile impregnate produse de firma noastra reprezinta un produs ce poate rezolva, in mod elegant, o serie de probleme pe care le aveti acasa sau la birou.

Aveti probleme cu soarele, doriti sa puteti controla cu usurinta intensitatea luminii pe timpul zilei si sa va asigurati o ambianta placuta si intima, doriti sa folositi pentru acestea un singur produs care corespunde celor mai exigente cerinte, celor mai sofisticate gusturi, relizat cu tehnologiile cele mai performante, intr-o mare varietate de materiale, intr-o diversitate coloristica deosebita?

Jaluzelele noastre ofera solutia tuturor acestor probleme. In plus posibilitatile multiple de montare jaluzele asigura adaptarea la cerintele clientului, la arhitectura interiorului acestuia.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro