Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

S & D Design

S & D Design

Detalii

Adresa
Pantelimon, Intrarea Biruintei, nr. 22
Telefon
0213505511, 0722555557
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1449

Voteaza & Distribuie

Prezentare

S & D Design Pantelimon

Producem si montam jaluzele verticale si orizontale, plase pentru insecte, rulouri din PVC si aluminiu. Jaluzelele din benzi textile impregnate produse de firma noastra reprezinta un produs ce poate rezolva, in mod elegant, o serie de probleme pe care le aveti acasa sau la birou.

Aveti probleme cu soarele, doriti sa puteti controla cu usurinta intensitatea luminii pe timpul zilei si sa va asigurati o ambianta placuta si intima, doriti sa folositi pentru acestea un singur produs care corespunde celor mai exigente cerinte, celor mai sofisticate gusturi, relizat cu tehnologiile cele mai performante, intr-o mare varietate de materiale, intr-o diversitate coloristica deosebita?

Jaluzelele noastre ofera solutia tuturor acestor probleme. In plus posibilitatile multiple de montare jaluzele asigura adaptarea la cerintele clientului, la arhitectura interiorului acestuia.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro