Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Rovere Mobili mizează pe sustenabilitate și trendul eco

Rovere Mobili mizează pe sustenabilitate și trendul eco

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
1757

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Rovere Mobili, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier de lux din România, continuă consolidarea brandului pe piața locală și lansează colecția EcoFriendly.

După deschiderea celui de al zecelea showroom, în Brașov, ceea ce a reprezentant o investiție de peste 500.000 de euro, Rovere Mobili atacă și segmentul eco, lansând o nouă colecție care se adresează persoanelor și companiilor care prețuiesc și respectă natura. Colecția cuprinde piese de mobilier realizate din lemn salvat de la mobilier sau case vechi sau din alte materiale reciclabile care au ca scop protejarea mediului înconjurător.

„Lansarea noii colecții vine ca o continuare firească a strategiei noastre de consolidare a brandului pe piața din România. Dorim să fim cât mai aproape de români cu soluții și idei de amenajare a locuințelor. Portofoliul nostru de produse este din ce în ce mai variat. Fie că vorbim de bugete de sute, mii sau chiar zeci de mii de euro, echipa de consultanți Rovere Mobili va veni mereu în întâmpinarea clienților cu cele mai bune și aplicate variante pentru amenajarea locuinței. Considerăm că pe această piață mereu în schimbare, încrederea clienților este cea mai importantă și ne bucură faptul că majoritatea clienților revin la noi de fiecare dată când au nevoie de soluții în amenajarea locuinței.”, a declarat Nicoleta Paraschiv, Product Manager în cadrul Rovere Mobili.

Unul dintre brandurile care face parte din colecție este Dialma Brown. Filosofia acestui brand este aceea că fiecare piesă de lemn merită salvată și reutilizată, îmbinând trecutul cu viitorul și este un amestec de stiluri care creează armonia perfectă. Fiecare piesă de mobilier spune o poveste și are datoria de a duce mai departe istoria lemnului din care este realizată.

„Rovere Mobili înseamnă mai mult decât mobilier de lux. Înseamnă standarde înalte, profesionalism și soluții aplicate pentru orice nevoie. Ne reinventăm permanent și încercăm mereu să răspundem nevoilor clienților și să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, de la consultanță, proiectare, până la transport și montaj. Lansarea colecției EcoFriendly este modul nostru de a fi mai aproape de natură și de a oferi clienților posibilitatea de a proteja mediul și totuși să fie și în trend.”, a declarat Miruna Tănase, Director Marketing în cadrul Rovere Mobili.

Colecția EcoFriendly poate fi găsita pe site-ul roveremobili.ro în secțiunea Mobilier Ecofriendly, dar și în showroom-urile Rovere Mobili. Prezenți pe piața din Romania din anul 2002, Rovere Mobili a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri de peste 40%.

Despre Rovere Mobili

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier de lux din România. De-a lungul anilor, s-a impus prin profesionalism, calitate și inovație, aducând un nou concept în domeniu, prin urmărirea liniilor de trend internaționale și a ultimelor tendințe, atât în domeniul mobilierului și al decorațiunilor, cât și la nivel de curente artistice contemporane.

Rovere Mobili este o marcă pentru cei interesați de modă, design, artă, stil și mult rafinament. Unicitatea produselor este dată de combinația dintre calitatea și prestigiul unor brand-uri de renume: Calligaris, Veneta Cucine, Novamobili, Cattelan Italia, Dialma Brown, Alf Dafre și mulți alții.

Cu 10 magazine (în București, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara) în portofoliu, dincolo de activitatea comercială de vânzare a produselor de mobilier, compania a urmărit satisfacerea cerințelor pieței, în special a segmentului de piață format din clienții potențiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse apărute cât și a serviciilor oferite: consiliere, proiectare, livrare, montaj gratuit, toate având același scop – oferirea unor servicii profesionale, de elită și cu o garanție de 5 ani.

roveremobili.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro