Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

RollDesign

RollDesign

Detalii

Adresa
Dobresti
Telefon
0248215300, 0757076000
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1510

Voteaza & Distribuie

Prezentare

RollDesign Arges

Roletele Zebra sunt alegerea ideala pentru protectie solara, intimitate si decor in interioarele moderne cu ferestre generoase. Roletele Zebra permit, prin actionarea lor, controlul luminii fara a fi necesara ridicarea acestora.

Materialul folosit, poliester 100%, are un design ingenios: dungi orizontale transparente ce alterneaza cu dungi orizontale de tesatura deasa, colorata. In acest fel materialul dublat (2 fasii verticale) permite atat suprapunerea dungilor dese si a celor transparente cu patrunderea luminii in interior cat si intercalarea dungilor orizontale dese obtinandu-se astfel o roleta cu material dens pe toata suprafata, ceea ce asigura protectia solara si intimitatea necesara oricarui camin.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro