RoEnergy Bucuresti 2011

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2118

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Reputate companii occidentale vin pentru prima data in Romania, cu ocazia RoEnergy Bucuresti 2011 – targ de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, fiind interesate de potentialul energetic autohton.

Compania spaniola Visel Placas, unul dintre liderii globali in productia de panouri fotovoltaice monocristaline si policristaline, cu certificare germana, va fi unul dintre expozantii de la evenimentul care va avea loc la Palatul Copiilor, in perioada 7-9 iulie.

Fondata in 2007, Visel Placas este specializata pe productie-dezvoltare, punand accent si pe cercetarea din domeniul fotovoltaic.

Compania exporta panouri fotovoltacice in peste 13 tari din lume: Portugalia, Germania, Italia, Slovacia, Cehia, Bulgaria, Franta, Olanda, Belgia, Maroc, Tunisia, Emiratele Arabe si SUA.

Pe langa productia propriu-zisa, spaniolii de la Visel Placas au dezvoltat, recent, in Italia, un parc fotovoltaic de 1 Mw.

Prin expozitie si conferinte, RoEnergy Bucuresti acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile de la fotovoltaic si eolian pana la biomasa si solutii inteligente de constructii. Conferintele RoEnergy, dispuse pe trei zile, sunt organizate in colaborare cu IBCOenerg, SUNE, ROSHA, IPA CIFATT Cluj, IRE.