Rocatil – solutia ideala pentru piese de schimb si atasamente pentru utilaje de constructii

Rocatil – solutia ideala pentru piese de schimb si atasamente pentru utilaje de constructii

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
1866

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Utilajele folosite in constructii reprezinta investitii importante pentru firmele care activeaza in domeniu. Orice problema aparuta trebuie remediata rapid si eficient, iar de multe ori aveti nevoie de piese de schimb pentru a efectua reparatia in mod corect. Pentru ca orele de nefunctionare sa fie reduse, piesele de schimb sunt necesare, iar calitatea reprezinta o garantie a bunei functionalitati.

Rocatil este solutia la problemele dumneavoastra. Compania este reprezentanta in Romania a firmelor BYG Spania, Demoter din Italia si VTN Europe. Ea comercializeaza piese de schimb pentru ciocane hidraulice sau pneumatice, elemente de uzura, diferite atasamente si piese pentru autogredere, buldoexcavatoare sau buldozere. Aici gasiti cu siguranta piese pentru utilajele dumneavoastra produse de Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, dar si JCB si CNH.

Firma Rocatil sta la dispozitia clientilor cu o echipa de profesionisti, care va ofera consultanta de specialitate cu privire la piesele de care aveti nevoie, pentru buna functionalitate a utilajelor necesare pe santiere. Bucse, articulatii, cardane sau convertizoare, toate va sunt oferite spre vanzare de Rocatil, la preturi competitive.

Daca aveti nevoie de atasamente pentru demolare reciclare si manipulare, acum Rocatil este unic distribuitor pentru VTN Europe. Gama diversa de produse si calitatea superioara a pieselor de schimb fac ca utilajele dumneavoastra folosite la excavari, reciclare sau demolari sa nu duca lipsa de piese de schimb. Rocatil cunoaste importanta seriozitatii unui partener de incredere, in asa fel ca piesele de schimb necesare sa fie livrate cat mai urgent , pentru evitarea perioadelor de nefunctionalitate a utilajelor.

Pentru cuie si ciocane hidraulice, Rocatil v-a pregatit o gama diversificata de piese, de la cele mai renumite marci in domeniu: Atlas Copco, Bobcat, Caterpillar, Indeco,Krupp. Chiar daca aveti modele mai vechi de utilaje, nu ezitati sa solicitati o oferta. De asemenea, gasiti la Rocatil colti de cupa, lame de uzura si cale de rulare.
Eficacitatea in asigurarea suportului tehnic, promptitudinea livrarilor si flexibilitatea ofertelor fac din Rocatil un partener devotat relatiilor cu clientii sai de pretutindeni.

Accesati rocatil.ro pentru a fi la curent cu noutatile, pentru diverse tipuri de piese pentru utilaje de constructii.

Autor