Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

RK Utilaje

RKU & CO

Detalii

Adresa
Pantelimon, Strada Orizontului, nr. 7
Telefon
0728003004
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2312

Voteaza & Distribuie

Prezentare

RK Utilaje Pantelimon
RK Utilaje Romania ofera o gama foarte larga de piese si reparatii pentru utilaje de constructii, agricole sau industriale. Oferim servicii de mentenanta, diagnoze si reparatii capitale ale utilajelor si aducem la comanda piesele necesare, originale sau after-market in functie de preferintele dumneavoastra. Identificarea pieselor si suportul tehnic este gratuit si este realizat de catre o echipa cu multi ani de experienta in domeniu.

Printre marcile de utilaje comercializate de compania noastra se numara JCB, Catterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Terex, Perkins, Deutz, Cummins, Bobcat, Hitachi, John Deere, Liebherr, Atlas Copco, Yanmar. Pentru o lista completa va rugam accesati website-ul nostru. Lucrarile efectuate de compania noastra dispun de garantie si se pot efectua atat la sediul dumneavoastra intrucat detinem o flota de service utilata complet pentru aproape orice interventie.

PIESE

RK Utilaje Romania comercializeaza piese de schimb pentru utilaje de constructii si agricole. Comercializam piese de schimb pentru cutii de viteze, piese pentru motor, piese pentru cilindri hidraulici, piese pentru pompe de injectie, piese pentru pompe hidraulice, piese pentru turbosuflante, piese pentru radioatoare, piese pentru axa de transmisie, piese pentru picoane, piese pentru atasamente, piese pentru instalatia electrica etc. Printre marcile comercializate de compania noastra se Numara JCB, Catterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Terex, Perkins, Deutz, Cummins, Bobcat, Hitachi, John Deere, Liebherr, Atlas Copco, Yanmar. Identificarea pieselor si suportul tehnic este gratuita si este realizat de catre o echipa cu multi ani de experienta in domeniu.

REPARATII

RK Utilaje Romania ofera servicii de mentenanta prevenita, diagnoze, verificari periodice si reparatii capitale ale utilajelor de constructii, agricole sau industriale. Tratam orice lucrare cu prioritate maxima intrucat stim cat de important este ca utilajul sa functioneze. Efectuam reparatii ale cutiilor de viteza, motoare, cilindri hidraulici, pompe de injectie, pompe hidraulice, turbosuflante, radiatoare, direferentiale, axe de transmisie, calculatoare, convertizoare, atasamente, subansamble, sisteme hidraulice, sisteme electrice.

Reconditionam planetare, punti si fuzete si efectuam alezari ale blocului motor. Toate lucrarile efectuate de RK Utilaje Romania dispun de garantie atunci cand piesele utilizate sunt achizitionate prin intermediul nostru. Dispunem de o gama foarte mare de documentatii tehnice si putem oferi la cererea clientului documentatia necesara. In acelasi timp oferim suport tehnic prin telefon. In functie de complexitatea lucrarii ne putem deplasa la sediul dumneavoastra intrucat dispunem de o flota de masini de service complet utilata pentru a efectua reparatii la sediul dumneavoastra.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Servicii: Service
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro