Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Ritech

Ritech

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Strada Ion Mihalache, nr. 2
Telefon
0746319862
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1815

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ritech Cluj Napoca

Prima societate a grupului Ritech a fost infiintata la Botosani in 1997 avand ca scop promovarea, distribuirea si instalarea de accesorii si echipamente de aer conditionat. Printr-o buna dezvoltare autonoma, in anii 2001 si 2002, Ritech a deschis inca doua societati in Bucuresti. In prezent, grupul Ritech are patru companii care opereaza in trei mari orase din Romania.

Prin intermediul societatilor din Bucuresti, Botosani si Cluj-Napoca am reusit sa ne pozitionam mai aproape de clientii nostri din principalele zone geografice, avand o serie de parteneriate strategice vizand piata HVAC.

Acum fabricam si exportam, promovam si distribuim produse HVAC, calitatea acestora fiind conforma standardelor CE si ISO 9001:2001 precum si celor din SUA si Canada. De asemenea, acum oferim solutii complete HVAC, elaborand proiectarea si executand sisteme complexe, mandrindu-ne cu realizarea „la cheie" a unor mari obiective, in mai multe locuri din tara.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro