Rigidizarea constructiei cu ajutorul tablei cutate dintr-o singura bucata

Rigidizarea constructiei cu ajutorul tablei cutate dintr-o singura bucata

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
922

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un produs metalurgic de buna calitate este esential, deoarece influenteaza performanta structurala, costurile, usurinta in constructie si, de asemenea, aspectul cladirii.

Foile de tabla cutata sunt de mult timp materialul preferat pentru realizarea halelor agricole si industriale, dar in ultima vreme acestea au devenit si o alegere populara pentru o multime de case moderne si contemporane. Iar gama de aplicatii este, de asemenea, variata: acoperisuri, cat si pentru fatade, pentru garduri si porti, cat si pentru constructiile portante, in domeniul constructiilor individuale si industriale.

Tabla cutata este excelenta pentru utilizarea la interioar si exterioarpentru constructiile noi sau pentru modernizarea cladirilor deja existente. Poate fi montata orizontal sau vertical, sporind flexibilitatea proiectarii. Performanta, estetica eleganta si durabilitatea tablei cutate livrate de H Metal sunt asigurate.

Dimensiunile disponibile ale foilor de tabla cutata variaza de la 1050 x 1000 mm, la 1050 x 13000 mm. Datorita faptului ca puteti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, obtineti o rigidizare a constructiei si un aspect estetic placut.

Raportat la tabla standard existenta pe piata se elimina pierderile in proportie de 20%. Cutele materialului fac ca imbinarea bucatilor de tabla sa se faca cu mare usurinta si intr-un mod eficient. Alegerea efectiva a tipului de tabla zincata cutata (grosime si inaltime cuta) se face in functie de destinatia constructii si de conditiile meteorologice caracteristice zonei respective.

Despre H Metal


In anul 2019 H Metal S.R.L aniverseaza 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Suntem una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Ne poti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo
Pentru o oferta personalizata iti asteptam cererile la office@h-metal.ro.

Filtre

Categorie articol: Amenajari