Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Rhino Gres

Rhino Gres

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Odaii, nr. 511
Telefon
0759200300
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
532

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Rhino Gres Bucuresti

Outlet de gresie și faianță ceramice porțelanate, tăiate pe dimensiuni foarte mari: de la 60 x 60 cm până la 120 x 240 cm și 160 x 320 cm. Rhino Gres aduce împreună o varietate de colecții de plăci ceramice ale marilor designeri italieni, în modele mate sau lucioase, calitate superioară, la prețuri prietenoase de outlet. Fiecare placă este personalizabilă pe dimensiunile dorite și potrivite proiectului tău, placând spațiul personal cu rafinamentul și confortul de care ai nevoie!

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: 8:00 - 16:00

Filtre

Deschis: Sambata
Materiale amenajari: Faianta, Gresie

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro