Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Roma, nr. 16
Telefon
0749144944
Categorie
Ziare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
2176

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prima si cea mai importanta revista care reprezinta nisa de utilaje si masini pentru constructii din Romania. Revista Masini si Utilaje pentru Constructii este prezenta de peste 8 ani, cu aparitie lunara neintrerupta, pe piata din Romania si internationala, ea fiind cunoscuta la nivelul firmelor de constructii, producatorilor si distribuitorilor de utilaje si camioane, firmelor care ofera servicii conexe sectorului de constructii (anvelope, lubrifianti, servicii financiare, carburanti, piese de schimb, service, agentii media, etc).

Prima aparitie a revistei noastre s-a intamplat in martie 2006. Urmand graficul sinuos al evolutiei pietei de constructii interne si internationale, activitatea noastra a inregistrat cresteri dar si scaderi in decursul anilor – unii ani au fost mai buni, altii mai grei. Insa, dupa 8 ani de activitate, suntem mandri ca ne gasim inca aici si ca avem increderea partenerilor si clientilor nostri.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/