Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Reutilizarea produselor din otel

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1481

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Statisticile arata ca populatia globului va ajunge la 9 miliarde pana in 2050. Acest fapt ne obliga sa producem si sa consumam responsabil si durabil, deoarece resursele naturale devin din ce in ce mai limitate. Factorii de decizie din industria siderurgica considera ca dezvoltarea sustenabila trebuie sa raspunda nevoilor prezentului fara a influenta posibilitatea generatiilor viitoare de a-si satisface propriile nevoi.

Resursele limitate ale planetei ne indeamna sa adoptam un model de economie circulara, pentru o utilizare eficienta a resurselor. Acest model de economie promoveaza designul inteligent care duce la repararea, reutilizarea sau reciclarea produselor sau a unor parti ale acestora, ca un factor decisiv pentru o buna dezvoltare a lumii in care traim.

H Metal incurajeaza existenta unei societatii sustenabile, iar prin divizia sa de teava recuperata ofera clientilor sai diverse diametre de teava second hand. Un tip de teava care are potential pentru urmatoarele aplicatii: piloti forati, subtraversari, cofraje metalice, protectie cabluri/ conducte, sprijiniri maluri, deviere cursuri apa, podete si constructii hidrotehnice portuare.

In domeniul constructiilor se practica o forma distincta de reciclare, aceea a reutilizarii produselor din otel. Reutilizarea este cea mai buna forma de reciclare deoarece pentru reprocesare este necesara mai putina energie sau chiar de loc. Astfel produsele metalurgice din otel nu sunt topite, ci intra intr-o noua faza de utilizare. Din ce in ce mai mult aceste produse ( tevi, grinzi structurale, acoperisuri si elemente de perete) sunt concepute pentru a fi reutilizate.

Este cunoscut ca otelul este 100% reciclabil. Iar printre avantajele reutilizarii produselor din otel se numara: conservarea resurselor naturale si protejarea mediului.

Design-ul flexibil al produsele din otel pentru constructii permit sa fie efectuate modificari pentru atingerea scopului avut in vedere. Structurile metalice pot fi demontate si reasamblate cu usurinta.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro