Renexpo South-East Europe 2011

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 5 luni si 6 zile
Vizualizari
1565

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Renexpo South-East Europe, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9-11 Noiembrie 2011.Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti.

Targul international va asteapta cu subiecte precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergia, biogaz, pompe de caldura si energia geotermala, eficienta energetica in constructii si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezinta o zona separata a targului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferinte in paralel cu subiecte pe energie regenerabila: energia eoliana, energia solara, biomasa, hidroenergia si altele, vor fi sustinute ca parte din targ, unde autoritatile publice nationale si internationale, asociatii, companii si oameni de stiinta vor prezenta tendinte, rezultatele cercetarii, tehnologii si inovatii in domeniul lor.