Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Redecorează-ți ingenios interiorul cu ajutorul benzilor LED

Redecorează-ți ingenios interiorul cu ajutorul benzilor LED

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Apărute în ultimii ani pe piață, benzile LED reușesc să transforme total aspectul unei locuințe. Acestea vor oferi încăperii un iluminat unic, atrăgător, dar puternic, deși sunt atât de mici și compacte. Diferența va fi una sesizabilă dacă vei alege o bandă LED RGB cu sincronizare cu muzică și milioane de opțiuni de culoare. Ține cont de benzile regăsite pe piață, iar în funcție de nevoile tale, alege-o pe cea potrivită, pentru a adăuga un aspect șic locuinței.

Ce este o bandă led?

O bandă LED reprezintă mici lumini, așezate liniar pe o rolă. O bandă LED constă dintr-o serie de cipuri LED lipite pe o placă de circuit flexibilă. Pe spatele benzii, este lipită o bandă dublu-adezivă pentru a permite lipirea pe orice tip de suprafață. Benzile de lumină cu LED-uri sunt o modalitate excelentă atunci când îți dorești o schimbare majoră, dar ieftină, a aspectului locuinței tale. Alege o banda led sofisticată, adaug-o în spatele televizorului, sincronizeaz-o cu acesta și oferă zonei media un aspect cu adevărat unic și senzațional.

Ce fel de tipuri de bandă led întâlnim pe piață?

Benzile LED sunt ideale pentru orice spațiu, indiferent că se dorește folosirea lor la interior sau la exterior. Acestea vin într-o versatilitate de modele, ce pot fi adaptate in funcție de cerințele fiecăruia. Poți achiziționa diferite tipuri de benzi LED, ținând cont de următoarele caracteristici:

  • bandă LED ce se poate tăia în funcție de dimensiunile dorite
  • flexibile - ce poate fi poziționată pe orice obiecte, indiferent de colțuri și unghiuri
  • cu lumină rece, caldă sau banda led rgb
  • de diferite lățimi: 2, 3, 5 mm
  • de tip peel & stick sau pe profil
  • de interior sau de exterior
  • submersibilă.

Cum să alegi banda led potrivită?


Banda LED se regăsește într-o gamă largă de modele. Pentru alegerea modelului potrivit, trebuie să ții cont în primul rând de locul unde dorești să o folosești și de nevoile pe care le aștepți de la un astfel de iluminat. Pentru un iluminat normal în zona de bucătărie sau baie, poți opta pentru benzile LED simple, cu lumină caldă sau rece. Dacă dorești să creezi o atmosferă special în zona de living sau chiar în dormitor, o bandă LED RGB reprezintă cea mai potrivită alegere.

Numărul de LED-uri de pe bandă afectează în mod direct luminozitatea oferită, precum și consumul acestora. În funcție de spațiul de iluminat de care ai nevoie, va trebui să alegi un anumit tip de bandă. Pentru iluminatul personal, dacă vrei să evidențiezi elementele într-un mod mai subtil, alege o bandă cu 30 de leduri pe metru. Pentru un iluminat obișnuit, o bandă cu 60 leduri/m este ideală, iar pentru iluminatul exterior, 120 sau 240 leduri/m reprezintă cea mai bună alegere.

De ce este banda led așa de specială?

Benzile LED sunt din ce în ce mai cerute, în primul rând din cauza eficienței energetice ale acestora, fiind printre cele mai eficiente corpuri de iluminat. O bandă LED economisește energie și este mult mai durabilă în timp. Un alt motiv pentru care benzile sunt special, îl reprezintă modul extrem de simplu de instalare. Cu puțină îndemânare, instalarea lor poate fi efectuată de oricine, fără a fi nevoie de vaste cunoștințe în domeniu. Benzile LED ce vin însoțite de tehnologii complexe, precum sincronizarea cu muzica, control vocal, culoare dinamică segmentată, sincronizarea cu Alexa sau Google Assistant și alte funcții inteligente ale aplicației instalate pe telefon, fac ca aceste benzi să fie cu adevărat speciale.

Simte-te liber și decorează interiorul cu banda LED adaptată nevoilor tale. Transformă-ți zona de living, dormitorul, biroul, economisește energie și bucură-te de funcționalitatea benzii led o perioadă îndelungată de timp.

Filtre

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/