Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Rebels

Rebels

Detalii

Adresa
Brasov
Telefon
0268306308
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1443

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Rebels Brasov

Rolul firmei Rebels este de a ajuta firmele care folosesc procedee de sudare in fluxul tehnologic. Castigul clientilor nostri consta in reducerea cheltuielilor de fabricatie, cresterea calitatii produselor sau ridicarea gradului de instruire. Deoarece colaborarea cu clientii nostri este mai eficienta cu cat comunicare se realizeaza la mai multe nivele (aprovizionare, tehnic, financiar, intretinere echipamente, investitii) si cu cat gradul de instruire in domeniul sudarii este mai ridicat, am realizat aceasta prezentare pentru familiarizarea si aprofundarea termenilor, conceptelor si tehnologiilor utilizate la sudare sau la procesele conexe sudarii.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro