Protejeaza parchetul cu grund parchet de la COLOR MAGIC - Un partener de incredere

Protejeaza parchetul cu grund parchet de la COLOR MAGIC – Un partener de incredere

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1462

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Profesionistii recomanda cel mai bun grund parchet: grundul pe baza de rasini alchidice. Un produs ce contine un astfel de grund de calitate este comercializat de compania Color Magic - SIKKENS CETOL HLS PLUS. Functia principala aacestui grund consta in decorarea si protejarea lemnului. Acest produs este foarte usor de aplicat, iar timpul de uscare variaza intre 6 si 18 ore, in functie de dimensiunile suprafetei pe care este aplicat. Rezultatul consta intr-o suprafata satinata sau luciosa, iar nuanta pardoselii devine pronuntata si pune in evidenta calitatile intrinseci ale formelor geometrice din lemnul parchetului.

Grund parchet pentru protejarea corespunzatoare a suprafetelor din lemn


Toate suprafetele din lemn, chiar si cu o ingrijire adecvata, fara o protectie de incredere sunt distruse si afectate de fungi, umezeala, mucegai si, implicit, igrasie. O solutie ideala pentru a preveni astfel de probleme consta in utilizarea unui lac incolorpoliuteran acril care se accentueaze in mod favorabil textura si suprafata lemnului.Doar astfel veti ramane impresionant de frumusetea naturala a lemnului. Insa inainte de a aplica acest lac, trebuie de utilizat un grund parchet, care va asigura o distributie uniforma a acoperirii finale, fara dungi si pete.

Grund si lac pentru parchet special create pentru orice suprafata de lemn


Pentru a evita cheltuile substantiale, trebuie sa stim ca daca nu intretinem corespuzator parchetul acesta se va distruge in timp. Grundul pentru parchet este foarte important atunci cand vreti sa protejati parchetul si sa ii prelungiti durata de viata si, implicit, de functionare.

Grund parchet - Pentru un plus de luminozitate si perfectiune


Indiferent de tipul lemnului din care este realizat parchetul din incaperea dvs., produsele de grund parchet trebuie aplicate astfel incat sa asigure protectia acestuia pe o perioada cat mai lunga de timp. Grundul se aplica inaintea lacului si ofera suprafetei un aspect special si un stil aparte oferindu-i luminozitate si asigurandu-i durabilitate. Toate produsele din gama grund parchet de la Color Magic sunt recomandate pentru mentinerea calitatii si protejarea parchetului de diversi factori care il pot distruge in timp.

Dupa stratul de grund parchet, protejeaza corespunzator suprafata cu lac parchet de la COLOR MAGIC


Insa dupa grunduire, indiferent de tipul lemnului parchetului, acesta trebuie protejat si cea mai buna protectie consta in lacul pentru parchet. De aceea, Color Magic va ofera lacuri pentru parchet fabricate de producatorul european TRIMETAL - una din principalele marci al concernului AKZO NOBEL:

  • SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE MAT
  • SILVATANE PU ACRYL SATIN
  • SIVATANE PU ACRYL BRILLANT

si produsul producatorului olandez SIKKENS – CLITSA PARKETLAK PT

Pentru un surplus de confort si eleganta


Aceste produse au fost special create, iar prin intermediul caracteristicilor lor vor contribui, in mod eficient, la intretinerea si buna conservare a parchetului.

O resursa de incredere pentru grund parchet – COLOR MAGIC


Color Magic intotdeauna asigura cele mai bune solutii pentru finisarea parchetului masiv sau stratificat si garanteaza rezultate extraordinare, frumoase si durabile pentru a ca dvs. sa beneficiati de o podea usor de intretinut, indiferent de materialul lemnos utilizat la fabricarea acestuia.

ColorMagic.ro - Magazin online creat din lumea fascinanta a culorilor


Pe paginile site-ului colormagic.ro gasiti tot ce aveti nevoie in materie de vopseluri, lacuri, chituri, granduri si alte materiale de protectie pentru protejarea si intretinerea suprafetelor interioare si exterioare.

Contact COLOR MAGIC
Pentru informatii suplimentare cu privire la posibilitatea ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune materiale pentru buna desfasurare a proiectului sau lucrarii de interior sau exterior, apelati la numarul de telefon: 0722650145.

Filtre

Categorie articol: Amenajari