Proprietar vand apartament 3 camere, etaj 2, Timisoara

Detalii

Adresa
Timisoara
Telefon
0723627671, 0799516505
Pret
73.000 EUR
Categorie
Apartamente
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1626

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Proprietar vand in zona Mircea cel Batran apartament mobilat cu 3 camere decomandate, bucatarie deschisa si mare la etajul 2; proaspat renovat, pereti indreptati, rigips, parcheta lemn calitativa etc. Apartamentul are 2 bai, baia principala cu geam, 2 balcoane. Toate geamurile din apartament sunt termopane, la fel si balcoanele sunt inchise cu termopane, plase de tantari.
In pret se include si o boxa la beci, avem acces la uscatorie-balcon la acelasi nivel ca si apartamentul. In bucatarie si bai este pusa faianta si gresie calitativa. Sub gresia de la baie tevile si inbinaturile sunt din cupru, la fel si caloriferele sunt legate cu tevi de cupru.
Caloriferele sunt marca Purmo. Nu este bagata centrala proprie, dar totul este pregatit: contorul de gaz este langa usa de intrare, este facut proiect, si iesiri pentru tevi. Pe etaj sunt 4 apartamente, cel cu 3 camere fiind cel mai mare. Apartamentul are cutie electrica moderna marca Gewiss tablou electric modern, balcoanele au montate prize Gewiss, balconul principal are lumina proprie. Apartamentul are geamuri in 3 parti. Doua camere orientate catre nord, bucataria si camera principala orientata catre sud vest, baia principala catre vest.
Camerele si holurile sunt luminoase dar nu bate direct soarele, sunt copaci in fata geamurilor astfel sunt la fel si racoroase.
Blocul are acoperis pus recent, zona este foarte linistita in apropiere sunt piata, magazine, fantana, statii de tramvai, farmacie, scoala, parc de copii si gradinita. Nu accept rate.
Pret fix 73.000 euro.

Filtre

Tip anunt: Vanzare
Numar camere: 3 camere
Pret: 60.000-80.000 Euro