Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Programul Casa Verde

Programul Casa Verde 2011

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
2064

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pana acum peste 18.000 de case sustinute de stat vor introduce centrale termice bazate pe energii regenerabile. "Sistemul nu s-a schimbat: 6.000 de lei pentru panouri solare sau biomasa si 8.000 de lei pentru pompe de caldura. E un program de succes dupa parerea mea. Deja la peste 3.600 de cetateni a fost platita investitia. Apelam la toti cei care considera ca pot sa plateasca mai putin la incalzire si la apa calda, sa foloseasca aceasta parghie'', a spus Borbely.

Dupa data de 1 iunie 2011 doritorii se pot prezenta la agentiile judetene pentru protectia mediului. Noutatea acestui an este ca pot intra in program si cei care stau in duplexuri.

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro