Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Program de training Sisteme Profesionale de Recrutare

Program de training Sisteme Profesionale de Recrutare

Detalii

Telefon
0213263641
Social links
Pret
650 EUR
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
1293

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Program de training Sisteme Profesionale de Recrutare

Detalii program:

Compania de training si consultanta CBC Romania organizeaza programul de training Sisteme Profesionale de Recrutare. Realizarile in cifre ale programului Sisteme Profesionale de Recrutare sunt: 360 participanti la program, 360 proiecte generate si implementate, 720 angajati recrutati in timpul programului, 680 livrabile.

Dupa finalizarea programului cursantii vor obtine metodologia formata din mecanismele si instrumentele profesionale prin intermediul carora vor putea sa implementeze procesul de recrutare, selectie si integrarea angajatilor in intermediul organizatiei.

Grup tinta:
Acest program se adreseazaconsultantilor in dezvoltare organizationala, directorilor de resurse umane, directorilor de departamente care fac recrutare, recruiter-ilor, directorilor generali si proprietarilor de fime.

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro