Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Proftech Consulting

Proftech Consulting

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0733083880, 0741172257
Fax
0364816398
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1365

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Proftech Consulting Cluj

Proftech, prin gamă de aparate de care dispune oferă suport şi consultanţă în probleme de control al umidităţii, temperaturii şi calităţii aerului. Gama largă de aparate oferită spre vânzare şi închiriere, oferă soluţii pentru rezolvarea problemelor cauzate de umiditatea din construcţii, încălzirea, climatizarea construcţiilor. Noua generaţie de purificatoare şi neutralizatoare de mirosuri este soluţia ideală în rezolvarea problemelor de calitate a aerului.

Portofoliul nostru de produse cuprinde şi o gamă largă de aparate de masură a umidităţii, temperaturii aerului şi diferitelor materiale, precum şi măsurători nedistructive folosind tehnologii optice, infrarosu, laser,etc. Suntem capabili să oferim servicii şi consultanţă în probleme legate de umiditatea în construcţii, încalzirea si climatizarea construcţiilor, purificarea aerului, ventilaţie şi neutralizarea mirosurilor.

Orar

Luni - Sambata: 8:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro