Profile metalice

Profile metalice

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
2879

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vreau sa renovez. Ma intereseaza sa fac cateva coloane subtiri in sufragerie, fiind ceva abstract, acestea au rolul de a da un nou look incaperii. De asemenea o scap de cateva usi si vreau sa fac cateva arcade cu o forma cel putin interesanta, curbata. Pentru toate astea voi folosi multe profile metalice si profile metalice pentru tavan. Cand vine vorba de preturi, cumnatul meu este expert, acesta mi-a aratat o gama variata de profile metalice si mi-a recomandat sa aleg ceea ce imi place, toate produsele fiind de cea mai buna calitate, acesta folosind pentru toate lucrarile sale din ultima vreme doar produse de la emenatwork, si este foarte multumit.

M-am uitat atent sa vad si profile metalice pret, si i-am spus ca as mai vrea ceva, tot pentru casa, insa nu pentru interior, ci pentru exterior. Mai precis ma intereseaza si o usa garaj din profil metalic. Este un proiect destul de ambitios, dar sper sa imi reuseasca, sau mai bine zis cumnatului meu sa ii reuseasca, eu doar voi arunca cate o privire din cand in cand asupra muncitorilor, fara a fi un stres in plus.

Pentru coloanele abstracte si pentru arcadele si peretii curbati, am decis sa folosesc Descriere Ghidaj flexibil pentru gips carton Cobra 100 mm. Acest tip de profil a fost creat pentru a satisface cerintele cele mai sofisticate si creative ale arhitectilor, proiectantilor si designerilor de interioare in construirea peretilor si plafoanelor curbe, arcadelor si scafelor decorative.

Datorita structurii sale inovatoare cu memoria formei, elastica si rezistenta in acelasi timp, ghidajul flexibil se monteaza foarte usor, fiind nevoie de o singura persoana pentru a realiza instalarea si prinderea profilului. Ghidajul flexibil pentru gips carton Cobra este realizat din otel zincat cu grosimea de 0.6 mm. Lungimea profilului este de 3 m iar greutatea pe profil: 2.22 kg/ bucata 3m. Profile metalice pret extraordir de bun.

Inca o data am fost multumit de ceea ce am gasit pe site, magazinul online pentru casa si gradina Emenatwork, ofera produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/