Produsele de cauciuc Hertel

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
2685

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Produsele de cauciuc Hertel

Hertel Rubber Products, cu baza in Kampen, Olanda, este divizia Hertel responsabila pentru producerea si comercializarea unei varietati mari de produse de cauciuc. Hertel Rubber Products este prima firma europeana care a produs materiale EPDM pentru acoperisuri. Acest material EPDM pentru acoperisuri este vandut in toata lumea sub marca inregistrata hertalan. De-a lungul anilor, gama de produse hertalan a fost dezvoltata incontinuu si, in present, contine: hertalan easy.cover, hertalan S, hertalan easy.stick, hertalan easy.weld si hertaled

Pe langa produsele hertalan, Hertel Rubber Products produce si profile de cauciuc, produse tehnice de cauciuc si combinatii de profile cu fasii de hertalan. Hertel Rubber Products produce si compusi speciali pentru alti producatori europeni de cauciuc.

Produsele hertalan sunt aduse _i instalate în România de ctre S.C. Inserv Group S.A. Baia-Mare.

În cadrul grupului de firme Inserv, produsele hertalan ocup un loc special in portofoliul de servicii oferite. Fiind materiale de prim calitate, importate direct din Olanda, membranele hertalan sunt instalate de ctre o echip profesionist de muncitori calificaci _i special instruici pentru a folosi produsele hertalan pentru a obcine un produs final perfect _i ideal din punct de vedere calitativ, oferind maximum de valoare pentru beneficiarul lucrrii.