Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Prodis Est

Detalii

Adresa
Constanta, Strada Industriala, nr. 13
Telefon
0241544230
Fax
0241544231
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1285

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prodis Est Constanta

Maritime

Prodis Est, pentru domeniul maritim, detine certificatul ISO 3834-2. Pe parcursul anilor de activitate, a fabricat intr-un mare procent de productie amotizoare de zgomot. Acestea pot varia de la dimensiuni de 175mm pana la 4000mm pentru sectorul maritim. In prezent, suntem cel mai mare furnizor, de amortizoare de absortie si de evacuare, de pe piata pentru acest sector.

Feroviare

Compania noastra are mandria de a prezenta proiecte din cele mai complexe in domeniul feroviar – Amortizoare de soc si zgomot pentru locomotive. Prodis Est detine certificatul EN 15085-2 pentru productia de locomotive, vagoane si subansamble ale acestora.

Containere si recipienti

In acest segment industrial, Prodis Est se bucura de o gama larga de produse pe care le executa atat la dimensiuni standard cat si a dimensiuni specifice - pana la 200 metri cubi volum geometric. Se pot executa contatinere si recipienti atat din otel - galvanizat si zincat cat si din inox.

Filtre

Servicii oferite: Constructii metalice

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/