Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Probleme aparute la pompele submersibile

Probleme aparute la pompele submersibile

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
3002

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Indiferent de pompa pe care o alegi, la un moment dat s-ar putea sa ai probleme cu ea. Exista o mulțime de pompe submersibile, unele mai bune, altele mai putin bune, insa intr-un final toate genereaza probleme. Asta este natura obiectelor si a timpului, in general. Ceea ce este important, este sa stii care sunt cele mai frecvente probleme si sa stii care sunt solutiile de rezolvare.

Pompa functioneaza, insa nu exista presiune

Daca apare o astfel de problema, inseamna ca fie nu exista apa in put, fiind necesara forarea unui nou put, fie conductele prin care circula apa sunt murdare. In aceasta situatie, rezolvarea consta in curatarea conductelor.

Pompa nu poate livra suficienta apa

Daca necesarul de apa este mai mare decat cantitatea pe care o poate furniza pompa, atunci problema consta in urmatoarele elemente:

  • Capacitatea pe care o are pompa nu este suficienta, ceea ce necesita inlocuirea sa cu o pompa ceva mai mare.
  • Conductele sunt murdare, ceea ce necesita o curatare a lor sau o schimbare in cazul in care curatarea este dificila;
  • Apa din put a scazut foarte mult in nivel. In aceasta situatie un nou put este cea mai buna rezolvare.

Exista momente in care pompa porneste si se opreste singura

Daca apare o astfel de problema inseamna ca presiunea din perna de aer nu este una normala. Fie este o presiune prea mare, fie este o presiune prea mica. Solutia consta in ajustarea presiunii. De asemenea, o alta cauza poate sa fie membrana rezervorului, care poate sa aiba scurgeri. Pentru a elimina aceasta cauza trebuie sa se inlocuiasca membrana sau sa se inlocuiasca vasul hidrofor. De regula, in momentul in care apare o astfel de problema este bine sa iei in considerare inlocuirea pompei. Curatata sau reparata, pompa mai poate functiona o buna perioada de vreme, insa pentru o eficienta maxima, cel mai bine este sa fie achizitionata o pompa noua, care sa faca fata tuturor cerintelor.

Din fericire, pompele submersibile sunt din ce in ce mai ieftine si mai usor de instalat.

Filtre

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro