Probel Instal

Probel Instal

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Pipera-Tunari, nr. 45
Telefon
0212302050, 0372705050, 0733504055
Fax
0212302050
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1446

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Probel Instal Voluntari

Initial, principala activitate a societatii a fost comercializarea de tevi si fitinguri din polipropilena pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire cu radiatoare, incalzire in pardoseala, instalatii de canalizare interioara, sifoane colectoare pentru baie, terase, pivnite, blocuri modulare pentru obiecte sanitare.

Acum oferim toate acestea incluse in solutii complete pentru sisteme de alimentare cu apa rece si calda, sisteme complexe de incalzire si sisteme de evacuare ape uzate. Acestea se concretizeaza prin lucrari complexe „la cheie" , inclusiv cu sisteme generatoare de energie verde:
- Panouri solare
- Pompe de caldura.

In cadrul companiei exista un departament de Marketing - Ofertare - Vanzari, eficient si dinamic, care este prezent la expozitiile majore de profil din tara, raspunzand prompt la toate solicitarile de ofertare - vanzare ale clientilor. Sistemul de livrare este bine pus la punct, eficienta acestuia remarcandu-se prin promtitidine si eficienta. Un plus in acest sens este existenta in permanenta pe stoc a majoritatii reperelor.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00