Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Principalele motive pentru care locuinta ta are nevoie de izolare termica

Principalele motive pentru care locuinta ta are nevoie de izolare termica

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
955

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Din ce in ce mai multi proprietari de case si de apartamente iau in calcul serviciile de izolare termica a locuintelor, oferite de companii de renume si specializate in acest domeniu. materialele folosite in izolarea locuintelor se aleg in functie de rezistenta si conductibilitatea termica, in functie de locul unde se folosesc, cel mai des intalnit material in acest sens fiind spuma poliuretanica cu celula inchisa.

Foarte multi proprietari se arata extrem de multumiti in urma izolarii termice a locuintelor, aceasta fiind o actiune necesara deoarece peretii exteriori ai cladirii reprezinta cea mai intinsa suprafata dintre componentele invelisului exterior, iar de regula, materialele folosite la constructia peretilor nu sunt suficiente pentru a asigura si confortul termic si un trai lipsit de griji. Izolarea termica a peretilor va transforma mediul interior, din locuinta, in unul mai confortabil si facturile de incalzire vor fi mai mici.

De ce este necesara izolarea termica a locuintei?

Locuintele au nevoie sa fie izolate termic in mai multe situatii. In general, atunci cand proprietarii observa ca facturile sunt mari la gaze pe perioada iernii, cand aparatul de aer conditionat nu mai face fata cerintelor pe timpul verii, dar si cand apare mucegaiul in anumite zone ale casei.

Bariera termica a materialelor folosite la izolarea termica a locuintei permite reducerea costurilor in plus datorate variatiilor de temperatura dintre mediul exterior si cel interior. Gratie izolarii termice a locuintei se va reusi mentinerea in incapere a unei temperaturi constante indiferent de anotimp, proprietate ce reduce consumul de energie pentru racire sau incalzire.

Izolarea termica poate fi facuta atat in timpul ridicarii constructiei, atunci cand est vorba de casele noi care se ridica, de blocuri sau de cladiri stil duplex, dar si mult dupa ce cladirea a fost ridicata. Specialistii in domeniu sustin ca pana la 35% din caldura unei camere se pierde prin peretii exteriori, de aceea este necesara alegerea unui material cu o bariera termica foarte buna, care scuteste utilizatorii de izolari ulterioare. Pentru cele mai bune rezultate, specialistii isi indreapta atentia catre materiale de cea mai buna calitate, pentru obtinerea confortului dorit.

Nu numai cladirile noi pot fi izolate termic, ci si cladirile vechi

Izolarea termica a unei cladiri vechi este necesara mai ales pentru ca in timp pot sa apara crapaturi, mici imperfectiuni la nivelul peretilor sau la imbinarea acestora cu ferestrele. Polistirenul se aplica atat pentru izolarea termica a cladirilor noi, cat si a cladirilor mai vechi, reusind sa faca fata cu brio cerintelor clientilor. Alegerea trebuie facuta in functie de cat de veche si de mare este cladirea, dar si in functie de buget.

Izolarea cladirii va aduce mari beneficii si celor care doresc sa vanda casa sau apartamentul, avand un rol important in obtinerea certificatului energetic. Izolarea termica contribuie foarte mult la obtinerea unei clase de performante energetice a cladirii. Izolarea termica la exterior este cea mai des intalnita metoda de izolare a casei, dar si izolarea la interior este preferata de multi clienti.

Autor

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro