Principala greșeala făcută la construcția unui acoperiș

Principala greșeala făcută la construcția unui acoperiș

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1474

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În momentul in care iti construiesti o casa, cea mai mare greseala pe care o poti face este de a neglija acoperisul. Acesta este cel care intra in contact direct cu intemperiile si te protejeaza de o multime e neplaceri. De asemenea, este cel care iti asigura un confort termic sporit te tine departe de mucegai si de alte probleme de acest gen si este un bun izolator fonic, asta daca este montat asa cum trebuie.

Chiar daca este destul de costisitor, este bine ca in momentul in care iti construiesti un acoperis casa sa te asiguri ca este de cea mai buna calitate. Pentru asta, trebuie sa te feresti de o serie de greseli:

Echipa cu care lucrezi

De cele mai multe ori, mana de lucru poate sa faca diferenta. Daca vrei ca totul sa fie in regula, asigura-te ca angajezi o echipa de profesionisti. Cere cat mai multe poze de la lucrari vechi si discuta cat mai mult cu cei care iti vor monta acoperisul. De asemenea, cauta un feedback din partea altor clienti. De regula, feedbackul pozitiv este mai rar, insa sunt sanse sa gasesti feedback negativ, ceea ce iti poate ridica semne de intrebare.

Materialele de constructii

Materialele de constructii trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Majoritatea celor care isi construiesc un acoperis incearca sa faca economii, optand pentru materiale de o calitate indoielnica. Daca vrei, intr-adevar, sa te bucuri de acoperis pe o perioada lunga de timp, alege intotdeauna materialele care pot sa reziste ani intregi fara niciun fel de probleme.

Termoizolatia

Acoperisul de buna calitate este cel care este foarte bine termoizolat. Materialele folosite la termoizolatie trebuie sa aiba o calitate superioara. De foarte multe ori, beneficiarii aleg niste materiale mai ieftine pentru termoizolatie, mizand pe ideea ca acestea nu se vad. Totusi, chiar daca din punct de vedere estetic un material poate sa fie perfect, ceea ce conteaza este eficienta sa. Conteaza extrem e mult ca acoperisul sa iti poata oferi doza de confort de care ai nevoie pe termen lung.

Constructia acoperisului este un pas foarte important in procesul de a-ti construi o casa, insa daca reusesti sa iei deciziile cele mai bune, vei descoperi ca iti ofera o multime de avantaje.

valconroofs.ro/portofoliu