Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Primul pas in demararea unei constructii: alegerea sistemului de schele

Primul pas in demararea unei constructii: alegerea sistemului de schele

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
2209

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Schelele sunt o parte integranta in aproape toate proiectele de constructii, folosite inca din faza incipienta a unei lucrari. In mod obisnuit, pentru a obtine acces la structuri la inaltime in timpul constructiei, schelele pot servi unor scopuri diverse. De regula, se poate opta pentru cumparare sau pentru inchiriere schele metalice sau a altor sisteme de acest tip.

Uneori, schelele sunt folosite pentru a sprijini lucratorii si uneltele lor, alteori sunt necesare pentru a sustine incarcari semnificative din materialele de constructie, cum ar fi caramizi, blocuri, sau orice alte obiecte de dimeniuni mici, medii si mari. Chiar daca exista mai multe tipuri diferite de schele, noi variante apar destul de des, cel mai des folosite fiind insa schelele metalice.

De ce exista atat de multe tipuri diferite de schele?

De multe ori, un tip specific de schele este utilizat deoarece echipamentul este disponibil spre cumparare sau inchiriere. Majoritatea constructorilor sunt deja familiarizati cu tipurile diverse de schele, insa in functie de legislatia fiecarei tari sau regiuni, sau a caracteristicilor santierului, sunt recomandate anumite tipuri de sisteme.

Spre exemplu, in tarile Scandinave si in Europa de Nord, unde forta de munca este foarte costisitoare, schela de aluminiu devine tot mai frecventa, asta deoarece aluminiul este mai usor decat otelul si majoritatea schelelor trebuie ridicate manual, pentru a fi instalate. Utilizarea unor schele mai usoare inseamna ca operatiunea de montare va fi finalizata mai repede, costul fortei de munca fiind redus considerabil.

In alte tari, insa, aluminiul este costisitor si forta de munca este mult mai accesibila, astfel incat folosirea sistemelor de lemn sau bambus este destul de comuna. Daca sunteti la startul unui proiect de constructii, asigurati-va ca alegeti sistemul de schele care functioneaza cel mai bine pentru proiectul dumneavoastra, insa tineti cont permanent de reglementarile locale.

Cea mai comuna structura utilizata este schela metalica pe sistem tubular (sistem cunoscut ca standard). Tubul are, in general, doua variante de grosime de 3,2 mm sau 4 mm. Tuburile sunt galvanizate datorita expunerii lor la elemente.

Schela este conceputa pentru greutatea proprie, adica pentru greutatea placilor, a tuburilor, a balustradelor, a tobelor, luandu-se intotdeauna in considerare si alte sarcini, cum ar fi puterea vantului. Sarcina impusa aplicarii schelei depinde de utilizarea acesteia. Atunci cand operatiunile pe schela sunt in desfasurare, publicul trebuie exclus din zona de lucru si dintr-o zona suficient de mare din jurul acesteia. Pasii pentru a asigura acest lucru vor include:

  • Obtinerea unui trotuar temporar sau inchiderea strazii in timpul efectuarii operatiunilor;
  • Efectuarea operatiunilor in ore "de liniste", adica dimineata foarte devreme, noaptea sau la sfarsit de saptamana;
  • Incorporarea cat mai curand posibil a copertinelor, a puntilor de impact si a tunelurilor de protectie;
  • Ridicarea barierelor si a semnelor de avertizare si indepartarea publicului din zona de constructie.

Siguranta este cea mai mare prioritate pe santierele de constructii; utilizarea schelelor devine, prin urmare, importanta pentru crearea unui loc de munca sigur pentru lucratorii la inaltime.

Un alt avantaj major al utilizarii schelei este faptul ca ofera o platforma de lucru plata si echilibrata, care permite mai multor muncitori sa lucreze simultan in aceeasi arie. Acest lucru contribuie eficientizarea timpilor de lucru. Mentinerea echilibrului devine mai usoara in cazul utilizarii unor schele de buna calitate; astfel incat riscul de accidente nejustificate scade considerabil.

Servicii de inchiriere schele metalice de cea mai buna calitate

Specialistii Lucinvest recomanda folosirea schelelor metalice in procesul de constructie a unei cladiri, acestea oferind cel mai bun raport intre siguranta si pret. Pentru reducerea costurilor, inchirierea schelelor reprezinta o varianta budget friendly. Puteti analiza diferitele sisteme si caracteristicile acestora, inainte de a lua decizia inchirierii schelelor metalice accesand lucinvest.ro.

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/