Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Primiți colindătorii? RoofArt a pregătit, și în acest an, o urare specială pentru clienții și partenerii companiei

Primiți colindătorii? RoofArt a pregătit, și în acest an, o urare specială pentru clienții și partenerii companiei

Detalii

Social links
Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1405

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la RoofArt Romania – promotori ai celor mai inovatoare soluţii pentru acoperişuri durabile – „bat” în ecranele tuturor clienților și partenerilor care le-au fost alături, în 2017, cu o urare personalizată!

Mesajul pe care echipa RoofArt România l-a pregătit, în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă transmite povestea experiențelor de viață care stau la baza a ceea ce este, astăzi, compania – cel mai dedicat producător de țiglă metalică și sisteme pluviale din România, cu 15 ani de activitate în cercetarea și dezvoltarea unor soluții de lungă durată pentru sistemele de acoperiș, care să atingă un înalt standard de calitate. Și pentru că una dintre cele mai importante misiuni ale RoofArt este aceea de le a oferi angajaților un mediu de lucru plăcut și sigur, toate trăirile acestora se regăsesc și se oglindesc acum, la sfârșit de an, în felul în care compania a evoluat.

„Așa cum transmitem și prin mesajul pe care l-am pregătit de sărbători, 2017 a fost despre noi, despre visurile fiecărui coleg în parte, despre obstacolele pe care le-am depășit sau despre surprizele la care nu ne-am așteptat”, a declarat Serghei Mocreac, Administrator RoofArt România.

Tradiția RoofArt


RoofArt România este, așadar, un exemplu de purtători de datini, și – așa cum și-au obișnuit clienții și partenerii, fiind deja al cincilea an consecutiv în care „ies” la colindat în online – au intrat în spiritul Crăciunului și al Anului Nou cu această urare specială! „A fost un an de poveste, iar povestea a fost scrisă de noi! Este vorba, bineînțeles, despre povestea experiențelor noastre de viață, a fiecărui membru al echipei RoofArt, toate aceste experiențe ajutându-ne să creștem, să gândim altfel, să fim ceea ce suntem acum. Practic, ne-am dorit să le împărtășim tuturor celor apropiați un crâmpei al propriilor noastre trăiri”, a precizat Maria Moldovan, Specialist Marketing în cadrul RoofArt România.

Despre RoofArt România

RoofArt România face parte din Grupul de companii RoofArt, care este prezent în 11 țări din Europa și deține o experienţă de aproape 20 de ani pe piața sistemelor de acoperiș. Fondată în 2001, RoofArt Romania a devenit promotor al soluţiilor durabile pentru acoperişuri: țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice.

Compania brașoveană investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse, de la materia primă folosită în producţia sistemelor de învelitori, până la liniile de producţie şi utilajele profesionale pe care le folosește.

roofart.ro

Autor

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/