Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Prestarea

Prestarea

Detalii

Adresa
Iasi, Strada Brandusa, nr. 41
Telefon
0232473400, 0752155566
Fax
0232473400
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1335

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prestarea Iasi

Venim in intampinarea clientului cu mult profesionalism si o vasta experienta in ceea ce priveste tamplaria din PVC marca Veka si aluminiu. Produsele noastre se bucura mai inainte de toate, de calitate: ferestre si usi din PVC marca Veka, ferestre si usi din aluminiu marca Schuco, Alumil si Balkan, realizate cu sticla Saint-Gobain si feronerie G-U. Pe langa toate acestea Prestarea mai ofera pereti structurali din sticla, fatade ventilate, pereti cortina, balustrade si scari din inox, produse din fier forjat si acoperisuri Lindab. Toate acestea nu pot fi realizate decat cu tehnologii moderne si mai ales cu ajutorul oamenilor bine pregatiti pe care ii gasiti la fabrica de ferestre si usi Prestarea din Iasi.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro