Povestile sunt mai interesante la gura sobei. Alege sistemul de incalzire perfect pentru locuinta ta

Povestile sunt mai interesante la gura sobei. Alege sistemul de incalzire perfect pentru locuinta ta

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1169

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Spiritul traditional al unei locuinte este redat de prezenta unei sobe pe lemne. Daca iti doresti sa intri in posesia unor sobe pe lemne identice cu cele ale stramosilor nostri, contacteaza echipele de specialistii in seminee ce iti pot oferi sistemul de incalzire perfect.

Istoria sobei pe lemne, din secolul XV si pana azi
Conform izvoarelor istorice, popularele sobe pe lemne si-au facut aparatia la sfarsitul secolului al XIV-lea si erau considerate de stramosii nostri “centrul vietii familiale“. Majoritatea modelelor de sobe pe lemne din acea perioada, din Moldova si Tara Romaneasca, erau ornate cu placi ceramice aduse de prin tari straine. Astazi, in zone izolate, mai exista case vechi cu astfel de sobe (de prin secolul XIX). Rolul sobei din zilele noastre este acela de a crea atmosfera de poveste de demult.

Atributele sobei pe lemne
Sobele pe lemne de astazi sunt sisteme de incalzire cu o eficienta maxima si un farmec aparte, ce ofera confortul pe care il cautam intotdeauna. Expertii in seminee recomanda sobele pe lemne chiar si acum, in secolul 21, deoarece dispun de un stil architectural deosebit. Sobele pe lemne pot fi fabricate din fonta, otel, iar in portofoliul comerciantilor de top se mai intalnesc si sobele metalice pe lemne.

Avantajele noilor sobe de pe piata apar datorita faptul ca se pot amplasa chiar si in locuintele ce nu dispun de mult spatiu, detin elemente decorative ce creeaza in jurul lor o poveste si un mediu placut, au cosurile de fum cu diametre reduse in comparatie cu un semineu clasic, dispun de o puterea calorica ridicata (pot incalzi cu usurinta orice tip de locuinta, fie prin conventie, fie prin radiatie).

De unde putem achizitiona sobe pe lemne de inalta calitate?
Magazinul online SemineeExpert.ro ofera celor interesati peste 50 de modele de sobe pe lemne, de la diferiti producatori de top din domeniul sistemelor de incalzire. Achizitionarea si instalarea unei sobe reprezinta o investitie pe termen lung ce aduce numai avantaje beneficiarului. Pentru ierni calduroase si seri de poveste, alege unul din produsele celor de la Seminee – Expert.

Poti solicita chiar acum o cerere de oferte daca te intereseaza o soba pe lemne, iar un reprezentant al companiei te va contacta in cel mai scurt timp posibil. Deoarece siguranta clientilor e cea mai importanta, fiecare proiect este ghidat si implementat de o echipa formata doar din specialisti in domeniu. Pentru un plus de siguranta, asigura-te ca soba va fi amplasata intr-un loc in care nu exista produse ce pot declansa un incediu.

Acum e momentul ca tu sa devii unul dintre povestotorii acestei ierni. Contacteaza acum un membru al echipei Seminee Expert la unul dintre numerele de telefon 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437 sau pe adresa de email office@seminee-expert.ro pentru a cere mai multe informatii legate de soba pe lemne care te interesaza. Mai mult decat atat, esti asteptat si in showroom-ul din Str. Toamnei nr. 27, sector 2, Bucuresti, pentru a analiza mult mai bine sistemele functionale prezentate.

Autor