piscine traditionale

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
727

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Piscine Traditionale Sunt clasicele piscine - realizate integral din beton armat. Interiorul acestor piscine poate fi realizat cu diverse materiale cum ar fi: -folie PVC (liner) -gresie speciala -mozaic vitroceramic. Acestea pot avea forme, dimensiuni, decoruri si culori ce pot satisface orice gust in materie de design. Piscine cu skimmer, cu deversare sau cu plaja imersata, sunt atribute ale acestui tip. Se pot amplasa oriunde ne dorim, in interiorul casei sau in exterior, la munte sau la ses, indiferent de calitatea solului.

Aceste piscine pot avea destinatie comerciala-publica, inclusiv aquaparcuri, sau rezidentiala deopotriva. De amintit aici ca noi, echipa SRM PREST INSTAL, acordam o atentie deosebita bazinelor publice de inot, a caror structura de beton este deteriorata chiar pana la imposibilitatea utilizarii, in vederea modernizarii acestora, inclusiv a refacerii, sau dupa caz, a schimbarii in totalitate a instalatiei hidraulice.

Pe langa materialele si echipamentele strict necesare functionarii acestor piscine, va punem la dispozitie orice accesoriu sau element optional, de exemplu: -instalatie de climatizare : deumudificare (strict necesara pentru piscine interioare) -acoperiri pentru piscine -prelate pentru piscine, manuale sau automate, simple, cu bare sau lamelare, de iarna sau de vara (izotermice) inclusiv derulatoare -robot (aspirator) curatire piscine -instalatii de tratare automata a apei din piscina inclusiv sterilizatoare cu raze ultraviolete (BIO-UV) sau cu ozon -incalzire pentru apa din piscina: pompe de caldura ; incalzitoare electrice ; schimbatoare de caldura ; sisteme neconventionale, cu panouri solare -echipamente de securitate : alarme pentru piscine -instalatii de hidromasaj si de inot contra-curent -dusuri clasice sau solare pentru piscine -cascade cervicale sau decorative -scari de acces in piscine -bordura perimetrala pentru piscine inclusiv materiale pentru plaja piscinei- dale din piatra reconstituita, gresie, lemn, etc -mobilier pentru piscina , si multe altele.